-YA ALLAH-


menggigil badan mama... mama dpt email xplicit giler!!! maid buat hubungan kelamin dgn budak yg dia jaga.. dah la budak tu baya ryan je...

ya allah... takutnye....

harus ke mama kongsi kat sini???

*UPDATE*
kpd sesiapa yg nakkan email nie, pls leave ur email here... lepas tgk tu, kita bincang kat sini ya... kot2 la mata mama nie salah tgk...

LEPAS DCONFIRMKAN OLEH RAMAI ORG, TBUKTI 'BUDAK' TU HANYALAH ORG KERDIL AJE.... SOOO SORRY SBB DAH MENYEBABKAN RAMAI ORG SALAH SANGKA... TP BILA PIKIR2 BALIK, BENDA NIE X MUSTAHIL KAN...

SORRY YA....


42 comments:

Zety Zin said...

ya Allah! gila seks ke hape maid tu? dengan baby pun jadik? apa nak jadi dgn dunia skrg ni?!!!!

Siti Fatimah said...

ia ker emma??? aku pulak yg menggigil nie very scary lahhh... takut nak baca but still nak tahu jugak!!! emma share lahhh....nak gak tahu nie...

yatie chomeyl said...

harus kongsi ni mama emma...biar semua or amik iktibar

lia said...

aku xmo tgk, xsanggup ;(
sbb aku da gigil2 kaki baca n3 ko nih...
celaka maid 2!!!

Anasfadilah said...

kak emma jgn lupa email saya..dududud

precious innocent said...

zety zin: x tau la... tp bila i tgk betul2 budak tu mcm pelik je raut wajah dia... ke i yg salah tgk?? ape2 pun, i still mgigil nie...

ct fatimah: i email kat u nak?

yatie chomeyl: nak kongsi kat entry nie ke? td ada gak tfikir nak edit, tp byk keping tu... kalau kite email, nak? nnt leh kita bincang...

lia: aku yg tgk dah weng2 beb, smpkan time perah susu pun dok tbayang2.. sudahnye, aku dpt 1oz je... cilakak!!!!

precious innocent said...

anasfadilah: kejap akak email...

mummy_ayu said...

takutnya...ada ke patut.giler ke buat ngan budak.gie cari yang sama umur. sian budak tu je...

Jade said...

nk tgk gak tp takut.. yg dulu2 u bg pasal maid dera budak pun i dh phobia

precious innocent said...

mummy_ayu: tu la... gigil badan nie.. sbb dok tbayang2 je aksi.. siap ada position bf lg tu.. hampeh tul!!!

jade: u nak x? ape email u ek??

Farah said...

takmo tengokkk!! dah report polis ke lom mak budak tu??

precious innocent said...

farah: rasanya nie bukan dr asian.. tp ape2pun still takut jugak kan?

Anasfadilah said...

kak emma

he is not a baby la,its orang kerdil,tengok proportion badan dengan kepala

org kerdil kepala besar.

and baby does not have big penis like the 'Baby' in the pic have..

mana ado baby itu macam punya besar anunye.

and summore itu gambar kurun bila exactly

jadi kesimpulannye

saya dah tengok gambar lucah dah neh!

precious innocent said...

anasfadilah: r u sure? akak ada gak suspect mayb org kerdil, tp akak xde la usha lebih2 part penis dia tu... kiranya bukan baby la nie? confirm ke nie??
:?

Siti Fatimah said...

emma,
i rasa tue cam buka baby lah... more to org kerdil or superimpose je!!!

precious innocent said...

ct fatimah: bukan ek?? :f nasib baik...

tp benda nie bukan mustahil kan? takutnyeeeeee....

Bitt said...

nak baca...ms_rabitah@yahoo.com kite tunggu skang ek

Nanak said...

hi emma,
i tak tgk lagi tp dgr pun dah seram..binawe punya maid ok..cilaka sungguh..keji!

precious innocent said...

bitt: kejap aaa, email on da wayyyy

nanak: mmg keji!!! hampeh tul!!!
tp ada yg kata tu bukan maid & budak kecik, tp org kerdil... hmmm

UmmiKhayra said...

Salam kak..

Maid buat hal lagi ke? Tu berlaku kat msia ek? hehehehhe saya macam nak baca tapi macam tak sanggup... Huhuhu

precious innocent said...

ummi khayra: tgk mcm bukan kat mesia... email nie just ada gambar je.. kalau nak akak emailkan.. tp kasi email ye...

Hanz said...

Alamak! Ingat betul tapi kalau dah ramai kata orang kerdil..errr x naklah..baru jer nk mintak mamaemma tolong emailkan..

kakyong said...

:@
memula tadi meluap2 gak nak tgk..
tp bila anasfadilah kata org kerdil.. hmm x jadik lah... email provoke kot?!

izzahazfar said...

kak..email kat saya leh..mcm takut jer..

izzahazfar@gmail.com

im_an_ibu said...

emma,

ade video ke? sempat lg maid tuh buat video.
dulu tgk video maid dera anak pon dah seram, nih lagila video buat projek. euwww....

precious innocent said...

hanz: dah lepas 2 3 org kata org kerdil, i pun rasa mcm tu gak.. tp badan mmg stok anak2 kita tau... cuma muka je cam adult...ngeri!!!!

kakyong: xtau la nak kata kakyong..

izzahazfar: kejap akak email ye...

im_an_ibu: bukan vid, tp gambar.... yg maid dera anak tu i dah tgk.. mmg sialan!!!

azzamoro said...

ala lambat. baru nak tengok. tapi takpe, emel jerk aa..hehe

norazariah@gmail.com

precious innocent said...

azzamoro: :))

kejap kite email ye.. tp ape2 hal kite x btanggungjwb tau.. miahaha!!!

yatie chomeyl said...

pssstttt...nak gak leh? <-- x malu tui, dh di bgitahu org kerdil pon hegeh2 gak muahahahha

dasar_chomeyl@yahoo.com

precious innocent said...

yatie chomeyl: udah dhantar... :$

Bitt said...

adusss keji tul la pic cenggitu...tapi tengok bukan mcm indon maid jek...arabic jek nampak...mayb pic tak clear sgt la..body type bukan asian look..more to overc ;) thanks 4 sharing

precious innocent said...

bitt: keji kan email tu.... rasa mcm nak x( je...

i lak rasa mcm org mexico je.. tp mmg hampeh la pics tu...

ar.nie said...

Ape-ape pon, na'uzubillahiminzalik...

Dlm dunia akhir zaman nie, tak mustahil kalau betul2 ader maid yg 'bhk' dgn baby kan... Alangkan datuk kandung pon sampai hati 'bhk' dgn baby girl 2 tahun... *stupidos punyer datuk!*

precious innocent said...

arnie: 'bhk' tu ape?? :?

bila dah confirm email tu tipu (hadus, kesian 1st few ppl yg ingat benda nie betul), emma ada la rasa lega sikit.. tp benda nie x mustahil blaku...

ya allah, mintak2 la jgn ada email yg mcm gini, i mean yg betul2.. kalau ada, takutnye dgn generasi anak2 kita....

Zuhaini said...

hehe.. baru nak tengok.. org kerdil ye..? aduhai.. nasib baik bkn baby..

azizwan(dot)com said...

huhu.. ingat dah nk minta dah gambar tu.. tp bila confirm baby yg dmaksudkan tu adalah org kerdil dan tut'nya besar, tak jadilah. hahaha..

precious innocent said...

zuhaini: haah...dah confirm org kerdil...

azizwan(dot)com: hoho... tutnya x besar mcm normal ppl ya.. oppsss!!! :$

Bitt said...

tadi internet slow so tak dpt view semua then bila dah tengok semua upenya memang org kerdil la...hehhehe lega rasa i cant imagine kalo itu baby...perhhh tak tau nak kate ape dah...sib baik

ummuabdullahsyaakir said...

Salam mama...terkejut betul ada jugak maid mcmtu...wlpn saya tak tgk tapi dpt bygkn buruknya maid mcm tu..moga bukanlah kat msia.

Eh mama,boleh tak saya nak email mama,saya nak guna pkhdmatn mama utk edit blog saya,boleh?

precious innocent said...

bitt: hehe.. i suspen masa tgk gambo kecik2 tu.. tu yg trus buat entry nie.. then i usha balik, this time tgk gambar besar.. masa tu dah rasa mcm pelik tgk muka jantan tu...

ummuabdullahsyaakir: setelah dconfirmkan ramai org, jantan tu org kerdil.. haha.. my mistake sbb melulu je buat entry nie...

u can email me at crawler_os[at]yahoo[dot]com :)

Intan @ mama ammar said...

nasib baik bukan, tapi kena berhati-hati kan?

precious innocent said...

intan @ mama amar: :f nasib baik pic lucah.. errrkkk apekah!!!

(ekau x tido lg ke intan?)