-RYMI AFTER THE 2ND MONTH-


sepatutnya Mama tulih entry nie last week, masa bawak Rymi p check up untuk his 2nd month, tapi otak still tak boleh nak tune.. so terperap la entry nie nak jadi entry almost basi...

his check-up patutnya on Jun8, tapi kitaorang (Mama & Rymi) pi clinic the next day.. same old story la.. ambil number, tunggu giliran, Rymi lapar then kitaorang masuk breastfeeding room.. cerita yang sama je..cuma masa time timbang berat, Misi situ ada tanya awat la badan Rymi nie bagai dipam pam.. sebabnya, berat badan dia dah 6.3kg!! memang bapak punye semangat!! panjang pulak dah 65cm.. hmm.. nampaknya Ryan bakal dibuli oleh adik dia la nie.. 

Ayahnye tak ikut sebab ada meeting kat office.. mujur Rymi pun tak merengek sangat, cuma ada nangis sikit masa nak kene triple entigen (belasah spelling).. 

.....

gosh!!! dah taktau nak tulis ape lagi... macam all my memory hilang ditiup angin je.. grrrr....

ok la.. upload je la his latest pic...


model kecik kene dera untuk another biz Mama.. 
nanti Mama cerita kat next entry k...



5 comments:

Yan said...

bile on off menulis.. mmg leh ilang idea... tepu terus

a wife, mother and an employee said...

memang tembam la si adik ni. 2bln dah 6kg lebih. impressed! u should feel proud, mamanya slim, anak2 sihat bolat walafiat.

precious innocent said...

yan: tsgtttt la betul.. tu sbb bila ada idea je, kene trus mengarang.. hehe

a wife, mother and an employee: erkk.. proud? no la.. kalau i pretty tu lain la.. kiranya body slim + cantek, full package gitu.. nie i comot je..kekeke..

Aleyn said...

Bullatnyer pipi dia...rasa nak gigit jer...

precious innocent said...

aleyn: kitaorg selalu dah 'ratah' pipi dia tu.. hehe