-LOST MY MOJO-

ingatkan bila dah masuk keje nie boleh la start pukul habis update blog, tapi bila dah terlalu lama sangat tak tengok blog, skill writing pun  macam dah lari... in fact, nak baca twitter geng-geng pun macam dah lemau, tu tak masuk lagi nak update status kat twitter.. cuma kat facebook je ada rajin sikit, sebab leh update status unlimited aksara.. (err, ape yang Mama tulih nih?)

actually, dalam otak Mama la nie banyak benda betul yang dok pikir...
* macam mana nak tarik customer untuk our new biz, Deepblue Touch (DBT)?
* macam mana nak email kat customer MBS, nak bagitau yang kami nak close MBS? (dah takleh nak commit, due tu pc & lappy yang kaput.. huhu.. sedihnye...)
* sempat ke Mama kumpul ebm untuk Rymi?
* nak cari kerja lain.. huhu
* rumah semakin semakkkk cam tongkang pecah.. huhu
* etc (yang Mama pun taktau ujung pangkal, tapi yang tau, otak Mama pun dah semak.. haha)

nak update pasal Rymi pun macam tak lepas lagi nie.. kasi Mama sikit masa nak dapatkan rentak balik ye...

padan muka, sapa suruh buat banyak-banyak blog, kan dah pening nak update? 
pada yang tak tau, selain DBT, Mama terlebih rajin pi create another blog, PI Heart Them.. singgah la ye...



2 comments:

Zuhaini said...

wah.. banyaknya benda dalam pikiran... :)

precious innocent said...

zuhaini: tu la pasal.. habis gugur kutu kat kepala nie.. huhu