-MENIARAP KUAK LENTANG-


Rymi shayang... hari tu Mama ada mention yang Rymi macam takde bayang-bayang nak meniarap kan? rupanya, lebih kurang 1 week before tu, (hujung April) Rymi dah boleh meniarap.. Nenek lupa nak bagitau...

*sigh*

kalau time Ryan dulu, Nenda siap call Mama lagi... & Mama pun cepat-cepat update dalam blog nie.....


this time, excitement tu hanya dikongsi secara offline je... ni, Rymi dah nak duduk dah, Mama baru nak update.. sorry ye shayang....

ape la nasibmu wahai anak, dah ada DBL pun tak boleh nak snap gambarmu banyak-banyak...




3 comments:

m@y said...

tembamnye rymi!!badan ketul2..meh sini nak geget sket!

Aleyn said...

Bam bam nyer...tgh bogel ke tuh...heheh

precious innocent said...

may: hehe.. gambar lama tu... la ni dah kurang sikit ketul2..

aleyn: haah, bogel tu.. kekonon nak xperiment photoshoot dgn baby umur less than 6mth