- ENTRY YG TERSANGAT BASI -

next week Mama akan bawak Rymi p check-up untuk 6bulan, and Mama tak update langsung berat Rymi masa 3bulan...

can i blame the microblogging?? can laaaaaa...

anyway, berat Rymi meningkat sikit ke 6.9kg & panjang pun dah 66cm... takde la naik banyak.. hari tu jugak (070710) Rymi kene 2nd dos untuk DTAP IPV-HIB.. as usual, takde meragam bagai.. cuma nangis (nangis ke? more tu bunyi sikit je) sikit, pas tu dah ok... good boy betul la anak-anak Mama ni..

his favourite position time tidoq.. 
kekadang tu sampai kecut-kecut habis jari tu semua dia hisap..




2 comments:

Queen said...

kire ok la die hisap satu persatu..zakwan hisap semuasekaligus..mentang2 mulut besor jari semua kecik2..ahaha,,

kiut je baby tido kan?

precious innocent said...

queen: kalau time dia sedar, masuk 1 penumbuk dlm mulut tu kacang je.. hahaha.. entah ape yg sedapnya, xtau la...

dulu ryan byk gambar tido.. nampak tenang je.. *sigh*