-HAPPY 3RD BIRTHDAY LITTLE LION-



Ryan... walaupun teruk jugak morning sickness Mama masa preggykan Ryan, i ain't complaining (err, maybe a little bit lah), sebab you are my sunshine.. my cute little 'lion'...

Ryan... walaupun Mama tak mampu nak provide susu Mama sampai Ryan 2tahun, tapi setidaknya Mama cuba provide yang terbaik untuk anak Mama...

Ryan... walaupun Mama tau deep down Ryan macam jealous bila nampak Mama nyusukan Rymi, please don't feel sad... both kesayangan Mama, my precious...

Ryan... walaupun Ryan suka jerit-jerit nakkan attention Mama sampaikan kekadang macam dah cair je taik telinga Mama, tapi Mama tak kisah sangat.. sebabnya Mama & Ayah kesunyian bila Ryan dok kat kampung sampai 1bulan hari tu...

Ryan... walau macam mana pun peel Ryan, walau Mama selalu marah-marah pukul-pukul tapi percaya la, Mama sayangkan Ryan sepenuh hati Mama... sebab Ryan la anugerah teristimewa untuk Mama & Ayah...

happy birthday sayang... malam nanti kita makan aiskrim mahal nak?



5 comments:

erlyda said...

wahhh kejap jer dah 3thn..happy birthday!

Aleyn said...

Happy Birthday Ryan...be a good boy k

precious innocent said...

erlyda: tu la, pejam celik x lama lg nak masuk sekolah... pastu kolej.. pas tu kawen.. adoiiii

aleyn: hehe.. kekadang dia gudboy.. kekadang 'tlebih' gud.. huhu

Dayah said...

Happy birthday Ryann..dah 3 tahun dah..be a good boy ok..

precious innocent said...

dayah: kite pun doa mcm tu.. aminnnn