-KE CAMERON H PULAK PT 3-

3rd day

pg nie, mcm biasa... bgedik2 dlm rumah dulu sbb sejuk gilos... pergh!!! smp skrg mama leh rasa kesejukannye... rasa ke tulang itam...

plan hari nie lak, kami nak ronda lg cameron, tp nak cari scenery yg cun... lepas tokmama & tokdaddy balik ke ipoh (depa x stay lama, sbb esoknye tok daddy keje), kami bgerak ke bungalow bnm.. kan hari tu dah mention scenery sini superb, so kami terjah sini je la...


garden bungalow


ryan, tgk situ...


scenery dr blkg bungalow, mmg saujana jauh mata memandang!!


aik, bsilat ke ryan?


gigih ayahnye suruh snap gambar kabus tu..

dah penat posing2 kat sini, kami gerak lak ke next destination... smokehouse.. kita layan gambar lg...



mlmnye just lepak dlm rumah je, sbb ujan... frust jugak la sbb cadang ingat nak camwhoring keliling strawberry park.. sempat snap few pix je..


kat luar...


view dr dlm rumah...


anak beranak yg gedix.. jelir

~to be continue~



8 comments:

yaya said...

comel jek gambar last yg 3 beranak tu, ryan dah get ready senyum....

precious innocent said...

yaya: i pun suke gambar tu, rasa mcm nak buat header baru je... :s

Ummi Salsabila said...

waa..cun posing! hehe
ari tu jupe akk tinggi btol ek akk ni..mcm model lak.pastu slim je..he3

cun kan if mik pic kat smokehouse.ritu xsmpt gi situ..

precious innocent said...

ummi salsabila: slim ke akak nie? rasanya more to kering la.. hehe...

mmg lawa kat smokehouse tu, tp just leh amik gambar kat luar, dlm tmn dia xleh masuk kalau bukan guest kat situ.. huhu..

Pinky Angel said...

cantiknya scenery.. mcm ala2 peak district/sherwood forest (robin hood forest) kat UK je.. tp rasanya mesia nye hutan lg cantik kot. hehe

precious innocent said...

pinky angel: tu la.. lawa kan? xdpt p hutan robin hood, masuk utan khatulistiwa pun kira ok pe... hehe....

Hanz said...

View dalam umah, sekaliimbas pandang cam kat oversea.. :D

precious innocent said...

hanz: kalau u perasan, kat sebelah tv tu ada mcm bentuk fireplace.. mmg dah berangan nak kenekan org.. tp spoil sbb kat dpn tu ada tulih ' PANAS....JANGAN SENTUH'.. sbb tu pakai elektrik...hampeh!!!

kalau x dah feeling2 vacation kat swiss dah... :))