-MYBLOGSALOON (MBS) BADGES-


blogger-emoticon.blogspot.com

ye ye ye... mama tau sure ada yg dah sangap dok tgk mama asyik mention pasal myblogsaloon, tp nak buat camne kan... sini la satu2nya tmp marketing mama.. so pls sabar ye...

bukannye ape, mama just nak mention mama ada buat sikit alteration kat header myblogsaloon, x caya? sila la usha ye... sgt cute tau!!! (haha!!! angkat bakul sdirik!!) + mama dah siapkan 4 badges option utk dpilih yg sudah semestinya sgt cute!! (kikiki, puji lg, kes x sedar diri)..

My Badges

Badge 1 (212x70 px)

MyBlogSalooon


Badge 2 (220x160 px)

MyBlogSalooon


Badge 3 (136x165 px)

MyBlogSalooon


Badge 4 (125x125 px)

MyBlogSalooon


blogger-emoticon.blogspot.com

kalau rasa2 nak nak mcomelkan lg blog anda, meh la tempek badges myblogsaloon ye... masyeh.............



22 comments:

Hanz said...

Tahniah Emma! Banyak nak choose ni...hemm..yang mana satu yer..Ha!nak tahu yg mana satu silaleh ke chatterbox saya later2..

precious innocent said...

hanz: comel x? ngeh ngeh... nnt i terjah ur blog ye... btw, thanx for being my 1st follower at MBS...

Zuhaini said...

udah! :) semoga berjaya ya! saya sokong dari belakang.. :)

precious innocent said...

zuhaini: masyeh ye... :D

::Umi Sufira:: said...

Comel2...nanti saya letak kat blog saya yer...copy kat html je buleh kan?

precious innocent said...

umi sufira: comel kan? copy je html tu.. insya allah sure mjadi punye.. :)

lia said...

aku sukak banget yg number dua tu... aku bz gilos ni, so nnt aku letak noo...

yg blog aku 2, bila la nak siap kalau aku dok bz jer :(

precious innocent said...

lia: aku suka semua, boleh x? haha.. rasa mcm nak beli je baju kimono.. kekeke..

ko jgn wei, turn ko dah nak smp nie, ko email je la ape benda yg ko nak.. kang kalau aku x dpt, aku skip turn ko kang...

Farah said...

saya nak amik gak satu tepek dlm blog boley?? comel2!

precious innocent said...

farah: nak tempek semua pun xpe... geeeeeeee...
masyeh ye sbb support emma...

5577 said...

thx letak banner farah kat sini..
farah pun dh letak banner mama emma! cute sgt pakai kimono.. hehe..

precious innocent said...

5577: banner farah cute, tu yg tempek tu... kawaiikan banner emma? hehe... puji diri sdiri!!!
:))

yatie chomeyl said...

okeh dah di tepek di blog chomeyl ku... :f

precious innocent said...

yatie chomely: masyeh.. btambah2 la comel blogmu ittewww..
:s

mama-syira said...

vah vah vah.. mama emma dah jadi bisnes woman lah... bravo!

precious innocent said...

mama-syira: ala.. kecik2 je biz nie pun...

Ummi Salsabila said...

comelnye..pndainye akk buat..:P
chayok2 kak..

precious innocent said...

ummi salsabila: bukan akak, ayahnye ryan... tp idea akak ade la jugak...
:)) gege... nak jugak credit!!!

raudhah dah tempek kat blog ke?

Rai said...

wahh..majunya mama emma..go go..saya sebagai orang satu kampung (kota kemuning) ngan mama emma sungguh berbangga dengan pencapaian mama emma.

precious innocent said...

rai: ttiba rasa mcm menang award juara tweaking layout paling bjaya!!!
:))

kakyong said...

mama emma,

guna software aper yer utk buat badge ni... hahahah (usaha nak korek rahsia...) .. kakyong dah tampal badge tu.. nanti kakyong jengah ke blogsaloon mama yer... ;)

precious innocent said...

kakyong: gune photoshop...

x silap emma ada badgemaker online.. tp emma x penah xplore la...