-TO WRITE HERE OR NOT-


kwn2, mama dlm dilema la... actually bukan la 1 masalah besar sgt, tp nak kene clarify jugak...

rasanya elok ke mama tulih semua activity mama dgn MBS kat sini, or tulih kat sana je?? sbb mama rasa mcm bebankan je blog nie dgn entry pasal MBS.. takut ada org yg buhsan nak baca pulak..(ceh perasan, mcm la ramai yg baca)

if possible, pls vote ya... masyeh....



4 comments:

Hanz said...

sebenarnya me maleh nak bukak blog banyak2...ekekeke

precious innocent said...

hanz: i lak, have tu... takut i pulak yg pening dgn layout2 nie semua..

lgpun, senang la my future customer (cewah) tgk hasil kerja i, without reading all this crap... haha

littlemama said...

mama emma, yg kat MBS update detail.. yg kat sini update summary je.. pastu point to MBS.. org kata throw 2 birds with one stone.. MBS tu still baru so tak ramai tau kan... sini dah femes dah..

precious innocent said...

littlemama: i pun ada pikir mcm tu, tp being me, mmg x reti tulih kontot2 nie.. nak2 pulak mai angin baik hati i, nak buat review mcm utk ramadhan & syawal creations.. tp tgk la mcm mana... kene blatih buat summary je kat sini.. hehe..

ye ke MBP famous?? yo o o je u nie...