-KE CAMERON H PULAK PT 4-

4th day

hari nie, last day kami kat cameron... so xleh nak gedix2 selama, kene siap cepat2...tp ape2 pun, harus camwhoring keliling strawberry park...


kene tunjuk bukti, kang kata kami tipu lak..


kat garden strawberry park

lepas kembalikan kunci rumah rehat, kami singgah ke rumah wak marina, cousin atok.. nie mama nak buat free advert utk dia.. kalau nak cari kelainan menginap, ape kata kita cuba dok 'homestay'... wak marina nie ada menyediakan chalet & homestay kat kg tmn sedia..



suami wak marina (hj idris) nie adalah phulu ptama d cameron nie... so kalau agak2 nak tau sejarah cameron, boleh la mintak dia bcerita...


wak marina yg pakai kurung kuning

b4 keta kami jejak highway utara selatan, kami singgah kat cameron bharat plantations. la nie teh pun dah jual online tau!!!

pls ignore d selekeh face...

last stop, lata iskandar.. kali nie kasi cecah gak kaki ryan dlm air tu...


2 3 kali cecah, dia sibuk lak nak mandi...

ok la... tu je la cite pasal vacation kami... sure sangap kan korang baca???

ok ok... gambar penutup...



















family yg over gedix... sengihnampakgigi



16 comments:

Mamamarina said...

Emma selim melim u .. jeles I ... ;p

precious innocent said...

mama marina: erkk!!! i suruh tgk ayaq terjun kat blkg tu la.. bukan tgk body i yg persis model tu.. miahaha!!!!

:))

Hanz said...

I pun teringin nak try homestay.

precious innocent said...

hanz: i minat gak homestay, tp kalau dgn anak kecik nie mcm payah la jugak kan?

izzahazfar said...

apasal ekk..
gambar2 akak kat cameron sumer lawa2..
ke zah yg tak reti bergambor..?hehehe

apappun..syokkan jln2 bawa anak

precious innocent said...

izzahazfar: errk... lawa apenye? akak ke?? :~

scenery kat situ mmg lawa, or mayb post yg zah snap kureng lawa kot....

azzamoro said...

eh eh.. kite pun baru balik cameron.. hehe

precious innocent said...

azzamoro: haha... tau... kite last baca pasal entry azza nak ke sana... hehe... kalau xleh suggest tmp2 yg cun.. kekeke..

beria je haku nih!!!

Ummi Salsabila said...

byknye part..br bis ek.he3.pics last tu lawa la...potret family gitu.

precious innocent said...

ummi salsabila: haha.. nie yg phabisan.. buat sekali harung takut org pening2 lalat baca... hehe...

last pic tu, rasanya sbb scenery tu yg lawa kot.. (tp akak mmg tau, kami sefamily mmg cun.. kekeke)

Farah said...

hahaha sakan bergambar..byk gamba ni takkan la org ingat tipu kot..isk isk ni yang terasa cam nak pi cameron jugak ni.

precious innocent said...

farah: haha... saje je tempek gambar cun2... nak hasut rakyat mesia bcuti dlm mesia... ye la.. nak p overc takut virus ba alif ba ya... ngeh ngeh...

MiszMama@Haslinda said...

mama emma ni slim arr, tergoda i, silap hehehe..jeles i. Tak penah tau pulak kat cameron ade homestay. Boleh try nanti.

precious innocent said...

missmama @ haslinda: slim ke i? :$...

byk jugak homestay kat situ, run by org melayu... tp u leh try marina chalet tu.. hehe... dia dpt good recommendation dr outsiders.. kang kalau baca komen i, kata i upkan family sdiri.. ngeh ngeh...

sya said...

wah, syoknya bercuti...
ni yang buat tak sabar nak pegi bulan 8 nih..
oh, cepat lah masa berlalu...
:P

precious innocent said...

sya: wah wah... nak ke mana tu?? nak itut!!