-TERLAJAK PERAHU BOLEH UNDUR BALIK...-


blogger-emoticon.blogspot.com

...tlajak 'kata'? huhu.. mkn diri....

maafkan mama seandainya kata2 mama menyakitkan hatimu wahai sahabat... sesungguhnya mama x sangka jawapan santai mama menyebabkan perasaanmu tguris... mungkin kita baru saja kenal, & mama x sepatutnya mengeluarkan kata2 itu..

tp benda dah tjadi, & mama x mampu nak pbetulkan damage yg dah blaku...

sahabat, walaupun mama rasa x mungkin coretan ini akan dbaca.. tp ketahuilah dirimu, mama sungguh2 menyesal mengeluarkan 'kata2' itu...

17 comments:

Anonymous said...

:? apa sudah jadi kak emma?

-dila

azzamoro said...

boleh ker kite nak tau ape jadik? hehe cam kepochi kan..

Fid said...

awat??awat??serius aku kepoci!!

Anonymous said...

salam mama..

bagusla mama x naik2 angin pasal ni yer..

dan komen ikhlas dr sy,mmg slalunyer komen2 mama tu agak 'kontroversi' mungkin bg org yg berjiwa sensitip kottt ... sy xnak ulas pnjg, cuma nasihat sy, berhati2lah dlm berkata2 lepas ni k..

Noy said...

she will forgive u..i bet..but give her/him some time..let time heal the pain..dah terlepas kan,tak dapat reverse time..

Zuhaini said...

erm.. apa eh..? saya macam tertinggal keretapi je..

anyway, tak pa la, dah mintak maaf kan..? so kita harap si dia maafkan la.. dan mama emma pun jangan la sedih2.. :)

precious innocent said...

dila: huh.. kejadian yg agak perit utk diulas dsini.. huhu...


azzamoro: hehe... bukan xnak cite lebih2, tp takut dsalaherti je...


fid: ko mmg kepoci... :)) xde la, benda kecik je...


anon: this is new to me :( , x sangka lak komen2 sy 'kontroversi' sbb ape yg kuar tu mmg dtg dr hati yg ikhlas...

tp mungkin ape yg bg sy 'nothing', tp bg org lain it's do matters big time... mungkin jugak sy x prihatin dgn perasaan org lain.. sbb sy nie mmg dr kecik dah imun dgn kata2 org..

(hooo, mcm leh jd 1 entry lain la pulak, eh eh, bukan hari tu dah tulih ke pasal low self esteem nie? abaikan)

bkemungkinan besar lepas nie sy akan kurangkan mengeluarkan pdpt dgn org2 yg sy x kenal.. baik online or offline.. huhu... anyway, thanx for ur comment (awat mcm i rasa i leh agak u nie sape ek?)


noy: i do hope so... kekadang kita x sedar ape yg kita ckp.. nak2 org mcm i nie, 'ckp' main ikut mulut je.. tp penah ada org ckp, i nie jujur, sbb x bfikir sebelum b'ckp'.. ho ho.. camna tu???
:@


zuhaini: akak cuma sedih memikirkan that person dah salah tafsir kata2 akak je... hmmm...

Zety Zin said...

ohh kenapa ni kenapa? nak tau jugok.

precious innocent said...

zety zin: it's tooo personal utk dbincangkan dsini... hehe.. cuma kite harap org tu maapkan kite je... huhu

irvanqiesy said...

sabar2...mungkin ade hikmahnye...sy ade pengalaman mcm mama emma,tp org yg sy sakitkan ati tu smpai skrg xmaafkan dan xhubungi sy lg...mmg sedih,sbb xsengaja pon nk ckp mcm tu...huhuhuu...

precious innocent said...

irvanqiesy: kekadang kita ckp ikhlas, tp org salah paham.. sedihkan? mcm emma nie, kalau yg betul2 terasa je mmg payah nak lupakan.. tp selalu je maapkan org, sbb kekadang kita pun ade je buat silap kat org..

kesian kalau smp ajal dia, tp susah sbb ada org terasa hati...

huhu.. ape dah yg haku merapu nie labi??????????

Fid said...

medday medday tuan blog sila hubungi aku kadar segera...

crafidah at gmail.com

precious innocent said...

fid: aku cuba gtalk ko, tp ko kuar ofis.. nnt aku email.. ade cite hot ke?

!Nt4N said...

tu la ko..lain kali jgn main 'boh' je kalo nak komen tu..ko ingat sume org hati batu mcm aku ke yg bole approve komen2 pedas dari ko??

benda da lepas jgn dikenang..tuan punya blog tu hangin xkan lama..dia patut terima segala teguran so lain kali dia bole betulkan keadaan..aku pun 'terseksa' gak bila nak amik makanan n nyanyi2 time potong cake tu tp apakan daya, terpaksa la kita (org2 yg baru kenal ni) perati dari jauh je..

so emma, rileks k :)

precious innocent said...

intan: aisey ko nie.. kang org leh detect aaaa... tp xpe.. aku xkan delete komen ko.. cuma jgn la org leh baca entry ko nie pasal ape.. huhu.. boleh ke? lalala.. dah dah aku dah merapu...

:( aku pun dah takut nak kasi komen2 lepas nie... tp utk lepaskan gian, aku komen bbyk kat blog ko... tp xmo aaah, ko tu lambat reply komen aku.. rasa mcm ckp dgn dinding je.. kekeke...

hotnye komen aku nie.. lalala...

kakyong said...

hmmm.. no komen... ;;)

tp menyebuk nak menepek gak kat sini..

hopefully perkara ni tak berpanjgn.. sbb tu lah kakyong kalo org baru kenal memang jd berat mulut sikit... take care ya mama emma

precious innocent said...

kakyong: emma nie tbwk2 dgn sikap peramah kat online.. tp kalau offline, mmg berat sikit mulut...

emma pun mmg bharap dia tu x bdendam dgn emma...:(