-CALON UTK WEBLOG POPULAR 1MALAYSIA-

ada baca x previous entry mama pasal pcarian denaihati utk weblog popular 1malaysia? as promised, mama akan reveal calon pilihan mama....

blogger-emoticon.blogspot.com

b4 nie, mama dah penah mention pasal blog nie kat sini... ye... mama masih tetap memilih blog mommy lyna.. pergh, mmg confirm peminat kipas mati xleh padam api nih... sejujurnya, mama mmg x kenal dgn mommy lyna b4 nie... jumpe pun kat alam maya je .. tp sbb mungkin kami bkongsi passion yg sama, ie ingin mbekalkan makanan tbaik utk anak kami yakni susuibu maka kami jadi rapat.....

mommy lyna nie walaupun muda dr mama, tp mama dgn rasa rendah diri rasa kerdil dgn ilmu yg dia ada.... semua yg mama nak, insya allah mama boleh dr melalui blog dia... kalau dulu, dia byk menulis tentang susuibu (fav topic!!), lately dia byk bkongsi info ttg cara2 nak buat duit melalui blogging (haha.. uang lg!!), blogging tips, etc... kalau nak baca lebih lanjut, terjah je blog dia...

awat skima 1 mcm nie? belasah je la...

mama suka dgn cara penulisan santai dia... rasa dekat dhati.. walaupun penulisannya byk dlm english, tp insya allah sesapa yg mpunya basic english sure boleh paham... walaupun kekadang comment mama nampak mcm stupid sbb kosong info, tp cara mommy lyna mjwb comment2 mmg mhiburkan!!!

kalau kwn2 dluar sana masih tcari2 blog yg bagus sbgi panduan, mama mmg 200% cadangkan mysuperkids... mmg bbaloi!!!!


nah, itulah calon pilihan hati mama... mcm mana pulak dgn pilihan kwn2?

12 comments:

iEn said...

oh ado contest.. menarik tu.. tahniah untuk calon2 yg berjaya hehe :D

precious innocent said...

ien: aik!!! impossible ien xtau pasal contest nie.. hehe.. jom aa join... jgn lupa jdkan akak referrence ye... woot woot!!!

mama-syira said...

leh la try nanti..

precious innocent said...

mama-syira: terai tau.. lepas tu jgn lupa mention blog nie as referer ye...

Hot Mummy said...

emma, gud luck..as pun suka blog mysuperkids tu...

precious innocent said...

hot mummy: as xnak join ke? jom aaa kasi meriah...

Ummi Hanie said...

sy pun suke n abit envy dgn kematangan pemikiran kak Lyna itew...hohoho..envy utk kebaikan x per kan..buleh kiter improve lagi diri kiter neh...

precious innocent said...

ummi hanie: yesza!!! dia matang utk usianya...

or i yg a bit childish dgn pemikiran kebudak2an?:$

iEn said...

huhu.. dah lama ien xjenguk blog2.. duk rehat2 lagik.. leceh tui ler penyakit lama dtg balek huhu

precious innocent said...

ien: uh? ape penyakit ien nie? akak ada tlepas cite ke???

iEn said...

eheheh xnak lah :D

precious innocent said...

ien: akak tau, ien tunggu org calonkan ien ek?