-KEDAICHOMEL GIVEAWAY-

nasib baik bukak fb td, kalau x melepas due date giveaway nie...


dulu, mama dah penah review product dr kedaichomel nie... mama suke brg2 kat kedai nie, xpecially nursing cover (NC) dia... dah la murah, product org melayu kita.. so harus la kita support kan? tp mmg mama suke sgt NC dia.. kalau dulu mama dila nie buat 1ton je, la nie rasanya dia yg 1st introduce 2ton NC... kan unik tu...

check balik kat blog dia, dia sebut chomel duo NC, selamba je mama tukar2 nama.. sorry...


inspired by bollywood katanya..

mama suke yg nie, ada ruffle.. girly sungguh!!

duo NC nie mmg lain, sbb mama x penah jumpe lg site yg jual mcm nie... so, mama dila boleh patternkan design nie... hehe....

Handmade by Anasfadilah
nie lak banner trademark dia... burung hantu..
sbb mata dia dah rope burung hantu akibat 'bmain' dgn ziyyad... hehe...




ps, mama tau mama over doing it.. sbb xde pun dsuruh buat entry nie.. tp mama betul2 adore her talent...


2 comments:

yatie chomeyl said...

tahniah mam emma,, dah menang contest ni :x

precious innocent said...

yatie chomeyl: hehe... tocey2... tp still xleh lawan rekod yatie aaa...

esok2 insya allah baru nak upload pasal cite nie...
:)