-PAKEJ BARU-


syukur alhamdulillah sbb makin ramai yg hire mama utk mekap blog depa.. so, dgn ini mama nak pkenalkan new package... from time to time mama akan update servis mama ye....

Pakej A - RM10
* customize header or banner/badge/chicklet (with code)

Pakej B - RM20
* 2 or 3 column layout
* sidebar title image or divider

Pakej C - RM25
* customize header
* 2 or 3 column layout
* sidebar title image
* divider

Additional - RM5 each
* signature
* 'older post, home, newer post' kpd icon

Additional - RM10 each
* navigation bar
* smiley in commenting box
and with this info, mama officially mbuka MyBlogSaloon utk tatapan umum... actually utk menyenangkan future customer utk browse product mama....


8 comments:

Jade said...

wah,, udah bukak blogsaloon.. tahniah

precious innocent said...

jade: actually lepas customer yg ke5, i dah create MyBlogSaloon (MBP), tp x launch je...

Zuhaini said...

tu dia.. banyak pakej yang ada! :)

tahniah! semoga berjaya ya!

:) amin...

precious innocent said...

zuhaini: nak tarik phatian pelanggan, harus la pkenalkan byk pakej.. hehe

Ummi Hanie said...

salam kak emma..taniah dah bukak scr rasminyer blog saloon.. kreatif2 :)

precious innocent said...

ummi hanie: masyeh.. tp nie pun dok risau2 kot2 ada customer yg x bpueh hati dgn service akak..
:(

izzahazfar said...

Salam kak ema..
mcm berminat jer dengan pakej akak..
tapi kat ofz ni tak leh buka pulak akak py blog yg saloon tu..

camne nak amik ye pakej tu?
akak email saya ye
izzahazfar@gmail.com

precious innocent said...

izzahazfar: oh, xleh bukak ek.. nnt akak email ye....