-DPT RESTU KE X NIE?-


blogger-emoticon.blogspot.com


sorry ye gambar gegar²

psoalan nie betul2 memeningkan mama & ayah... kalau x dpt blessing dr mamat kecik nie camne? huhu.... boleh ke x nie ryan????

dgrnya ibu zuhaini rindu kat ryan ye? ke alia *wink²*.. semoga vid nie dpt mhilangkan rasa rindu kat mamat kenit tu...


12 comments:

lia said...

kah3 abis la korang.... ryan xmo adik.... ha3...

btw dia phm ke adik 2 apa weh? he3...

precious innocent said...

lia: tu la pasal... tensi aku xdpt restu...:|

aku rasa dia paham.. sbb bila aku mention nak nenen, dia angguk sambil tunjuk kat nenen dia... camne tu???

Zuhaini said...

mak ai.. mak nya tanya macam inspektor! hihi.. :)

(ye, alia dan mama alia rindu pada ryan yg cute tu!) :)

precious innocent said...

zuhaini: dah keturunan polis, nak wat mcm mana..:$

Ummi Salsabila said...

ha3.akak,dia nak la..last2 tu dia anggukla..boleh la dpt adik..

precious innocent said...

ummi salsabila: ye ke? tp lepas tu bila tanya semula, ia² dia geleng..
:f

♥ LeeN ♥ said...

go je kak... :) "too much gap is no good.." hahaha. ni boss saye yg kata la. sekadar mengulang.

precious innocent said...

leen: mmg la, perancangan ittew akan bjln insya allah thn dpn..
:))

Jua Zulkef said...

n xnak adik, tapi mak pak dia nak adik. so, sah2 mak pak menang kan. hahahhaa

precious innocent said...

jua: tp ape2 pun kene gak tanya dia, diakan bakal jd abang..
nanana..:f

CY3.5 said...

kitorang tak pernah tanya.. kah kah kah.. tau2 je, nah ko.. adik lagi sorang :P

precious innocent said...

cy3.5: kitaorg actually sesaje je tanya.., ttiba je rasa mcm nak tanya soalan tu.. tu yg x sangka dia boleh geleng tu...

dah la mgeleng dgn xpression yg comel!! :$