-KE CAMERON H PULAK PT 2-

2nd day...

pg xdak prog, just lepak2 dlm rumah menahan kesejukan... tp mmg nyaman tul suasana... kiranya leh la berangan kekonon kami vacation kat overc.. hahahampeh.. mungkin sbb mlm smlmnye ujan, so cuaca xtra sejuk...

noon, tokmama & tokdaddy muncul... ngeh ngeh.. kebetulan depa free time nie, so depa pun join sama vacation kami, tp depa x dok sekali sbb semua bilik dah fully occupied.... so kene la cari tmp menginap... tp ape2 pun kami p ronda2 dulu pekan cameron....

dsbbkan perut dah bkeroncong, kami stop kat brinchang utk lunch... tp kat sini punya la susah nak cari kedai mkn melayu... bpusing2 la jugak mcari... rupanya ada medan selera melayu kat tgh2 town, senang cite depan kfc... kot2 la ade sesapa yg plan nak p later2, leh trus tuju tmp nie... foodnye so & so la.. just utk kenyangkan perut....

lepas dah mkn, tok daddy & tok mama cuba recce hotel area situ, sbb almost semua basic needs ada kat sini... pusing2, dpt la bajet hotel nie, parkland hotel sbb tokdaddy kedekut nak byr dok hotel 5star ...

perut dah kenyang, so kami trus straight p kea farm... nenda kata sini sayur2 & buah2 mmg murah giler, so kami ikut je la... kalau dah smp cameron, kalau x borong strawberry sure x sah kan??? tul x ummi raudhah?




gerai kat kea farm

~to be continue~


4 comments:

zureen @ mama said...

Sedapnya dapat makan strawberry fresh...

precious innocent said...

zureen @ mama: hehe... mmg sodap!!!

Ummi Salsabila said...

eh,bila akk pi? bestnye
btol2..xsahkan if xborong sayur2 nyer..

stroberinyer mmg mengiur kan.tp masamla ryan..
aufa pun rase buat muka msm2.hahaha

precious innocent said...

ummi salsabila: kami x borong sayur, tp borong jagung... ngeh ngeh..