-NEW PRODUCT-





lawa x? nie namanya banner atau kekadang dsebut badge @ chicklet.. belasah la nama apepun, fungsinye sama je.. utk advertise blog/website...

banner nie dah drequest oleh mama millie, a passionate soho mama yg sgt talented + creative... mama suke tgk org yg bseni nie... mama millie nie ada biz ie az gift baskets. kalau tgk nama biz pun dah leh agak nature biz dia... byk gak product2 dia, tp 1 yg betul2 capture hati mama, product mama & baby..

pls click to indivdual pix to view d details

comel kan?? eeee geram tul la mama dgn product2 dia... awat la masa mama bsalin dulu ofis mama x kasi hadiah mcm nie? instead, depa kasi bakul buah+bunge... dah la mahal (sbb ofismate mama bgtau harga), x lawa pulak tu... x suker tau....

& x lama lg aidilfitri kan? (ceh, posa lum lg dah sibuk2 pikir raya.. haha!!).. az gift baskets pun ade products gak.. tp mama millie kata akan ada new creations.. so kalau ade sesapa yg mmg tiap2 thn kene beli hadiah utk clients, leh la try jengah site az gift baskets.. kot2 ada kelainan yg luar biasa... ho, gempaknye ayat!!

kalau nak review semua products az gift baskets kang jd bjela pulak.. senang cite, jengah la sdiri ye...

mama happy sgt sbb dr conversation kami, mama millie betul2 satisfied dgn service mama... *clap clap*.. ada sesapa yg nak mama designkan banner mcm nie? jgn la segan2 contact mama ye...

well millie, nie la product review yg i mentioned hari tu...


5 comments:

Ummi Hanie said...

insyaallah yer kak emma..one day nnti sbb my biz tu not well established lagik... :f

SOHO Mama said...

Thanks Mama Emma..for the pretty banners and for this review :)
Tapi I nak clarify sikit kat sini..ada beberapa basket kat website I tu (kat bhgn Baby & Mama je) yg org lain yg design & I promote/re-sell melalui website I. Contohnya diaper cakes, castle, carriage & baby pizza. Mula2 I nak buat sendiri, sbb masa tu tak byk online gift shop yg ada benda2 ni....so google sana sini buat research..last2 I decided to "leave it to the experts" i.e. I bukan buat from scratch lah. Lagipun I mmg suka promote bahan buatan other mommies..mcm muffins, brownies, cookies dlm basket2 I tu semua dibuat oleh WAHM..tolong menolong :)

Kena cakap ni..not nice lah kan dpt pujian tapi bukan I yg reka tu :). Yg tu je lah. Yang lain2, I yg buat lah :)

precious innocent said...

ummi hanie: huhu.. xpe2... pelan2 kayuh...

soho mama: hoooo... mcm tu ek? hehe.. x kisah la kan, brg sdiri ke, u jual brg org ke, yg penting brg tu cute sgt2... i mmg geram kat brg2 cute nie.. nnt u ckp kat ur friend yg buat brg2 tu, buat lg comel2 ek.. nnt leh i promote free kat sini lg...
:s

p-na mama oja said...

wah.. makin monthop!! masyukkk..hihih

precious innocent said...

p-na mama oja: hehe... ala, xde la byk mana pun... tp berisi jugak la tabung ryan... :$