-WHY...-

.... i choose to bf ryan??

cos... it's free!!!


& d most important matter which later i realised was...

























ryan will always b sleeping with me without fail EVERY NITE!!!


care to share ur reason (if u had any???)

sekadar gambar hiasan (taken by talented mama zubye)

11 comments:

Ummi Salsabila said...

tu bukan pic ryan ke kak?

sbb kite BF mula2..sbb hubby suruh & pakse..kekekek.

tp skng sbb rs sng...kafe bergerak.hehe
jimat mmg jimat.mcm akak gak.:)

precious innocent said...

ummi salsabila: tu ryan la dulu.. lain kan??
bf nie mmg senang.. hehe

Zuhaini said...

:) comel ryan...

(saya udah vote!)

Watie Aziz said...

hahaha...i nak BF jemat jimat kos...giler mahal susu skang!! kaka i kata dia beli 100 ++ ..hishh... baik aku labur kat buku Qarissa..wakakka...

precious innocent said...

zuhaini: mana x comel, tgk la mama dia.. gagaga

watie aziz: tu la, pelik sungguh.. awat formula milk mahal giler kan? mcm la susah beno nak buat....

Rai said...

tu lah kata-kata terawal suami saya masa saya cuba convince dia taknak bagi susu formula kat aqil chan..hehe..

precious innocent said...

rai: haha... 1st time father sure x sanggup tido asing dgn anak kan?? sama la dgn hubby emma...

lia said...

mungkin....
- aku mls bancuh fm...
- sbb bf free...
- sbb aku xde ilmu ms peknen (which is aku x pk langsung anak yg aku akan lahirkan perlukan susu) so aku sua B jer la kan ;p

aku rasa lebih kpd ketentuanNYA... Alhmdlh...

precious innocent said...

lia: hmmm... dah ketentuan allah kita bf anak kita... walaupun ada antaranya x lama kan?? huhu

rizza said...

yeah...Susuibu..percuma dan berkhasiat lagi... hingga membesar bagai 'Hassan' hehhehe

precious innocent said...

rizza: yesza!!! tp dlm dok kata khasiat, ada jugak yg mplekehkan khasiat susu ibu.. depa lebih senang dgn khasiat hewan.. nanana..