-KENE BERUBAH & RESULT VOTING-



ya allah... dah pukul 4.54pm!! (starting time tulih entry nie)...

actually, mama dah bniat nak buat entry balas utk posting mommy lyna, tp mama decided nak khatam baca blog kwn2 dulu... dr pg td mama gigih mbaca.... nie baru habis, errr nie utk bloglist yg mama follow... utk another list, mama tgk pd title je.. sorry ye... habit mama, mama akan cuba baca entry kat blog2 yg mjadi fav mama... tu yg kekadang sangap kalau dah tlepas 1hari punye entry, bkejar nak khatam semua entry...

xleh jd nie, mama harus berubah!!!!

next time, mama kene buat entry utk blog sdiri dulu, then baru p baca blog org lain....

pss... ade sesapa yg mpunya masalah spt mama??? *hik²*

oh, alang2 dah buat entry, nak gebang sikit la....

mama dah meregisteredkan PRECIOUS INNOCENT® ... bukannye ape... mama takut org mixed up blog mama nie dgn org lain... infact nama mama emma® pun mama dah buat benda yg sama... sbb mama perasan ada gak blogger yg pakai nama emma nie... nasib baik mama add in 'mama' kat dpn nama mama.. kalau x, sure pening tgk nama yg sama nie.... masa memula nak menamakan blog nie pun, pening mama cari nama.. sbb nak nampak kelainan... hmmm.. xpe la.. nak buat camne kan??

trimas kat mama yan atas tutorialnya...

pasal voting result utk activity MBS© pulak, nampaknye ramai10org je yg participate, sikitnye yg nak jugak mama update kat sini.. alhamdulillah.. tq sbb support mama... mama akan cuba update gak kat sini, tp snippet je la... full version leh la tgk kat MBS©.. mungkin mama hanya akan upload gambar je kot.. tgk la mcm mana.. mama xdak idea lg...

tq sgt2 pd yg sudi mjadi customer mama... yg jd follower utk MBS©... mama sgt2 hargai semua.... i luv u all muah²!!!


7 comments:

Noy said...

dpt share tips ti register nick n blog tak?;)

Diyanazman said...

emma,

peghh!! 1st time dengar orang register nick name!! anda sungguh bersemangat!!!

precious innocent said...

noy: errkk!! kan emma dah share linknye??? x perasaan ek?

ala, suke suki je registered nick tu... bukannye kene byr xtra ape2 pun.. just tempek ® je... ngeh ngeh..


diyanazman: harus la babe... i dah jumpa org sama nama dgn i, spelling pun sama... mana la nak tau, kot2 that person kasi comment yg btentangan dgn prinsip i ke (cth je la), kang dah rosak reputasi i? ecece......

Yan said...

pasal problem nak khatam blog member tuh samela kite...
smpaikan nak update blog sendiri dah kelambatan.. klu updet blog dulu.. nak blogwalking lak tak sempat..
tu blum masuk nak balas komen dlm entri2 kite terdahulu.. tu pn makan masa gak tuh
cam yan skang.. yan ada list top 30 commentar last month... so mereka dulula yg yan baca... yg belen2 tu bese yan baca thru dashboard.. situ cume tunjuk 2-3 bariskan.. jadikla.. dpt gak baca seme.. hehe klu betul2 menarik entri tu.. baru yan klik..camtula

precious innocent said...

yan: hoooo... ramai tu... ye la.. awak famous.... geeeeeeeeeeeeee.....

lia said...

aku pon slalu lambat wat n3 sbb baca blog org sampai xsempat tinggal jejak la... last2 aku wat schedule n3 utk next day ha3 itu pon kalau sempat..

aku nk tnya, kalau ko da registered kan blog ko ni, mmg xde org ley copy ker mcm mana? ke tepek uruf R tu ker?

-dari aku yg buta IT ;p -

precious innocent said...

lia: aku lak bila dah lambat tu trus xdak idea nak mengarang... haha... tu yg sangap tu...

® tu? kalau aku ckp aku gedix² je leh x??? miahahaha... xde la... next time, kalau ko nampak ada org pakai nick 'emma' (nie mmg ada tau), ko tau la tu bukan aku... huhu