-SUPER GIVEAWAY BY MSK-

dlm masa 1bln yg sama, mama enter 2 online contest yg blainan.. hehe... belasah je la kan...

dlm byk2 blog yg dlm list mama, mama suke baca blog mommy lyna.. sejak dr zaman blogspot lg, smp la mommy lyna ada domain sdiri... byk info yg mama dpt dr blog dia.. yg paling mama ingat, posting tentang cara2 solat sambil dukung baby.. walaupun mama belum bkesempatan nak mcuba, tp dgn posting mommy lyna, mama tau yg islam itu sgt mudah utk dpraktikkan.. huhu.. (awat ttiba mama rasa islamic la pulak posting kali nih??)

yg tambah best, mama boleh kongsi masalah dgn mommy lyna pasal bf... walaupun blog mommy lyna nie dah byk cover ttg bf, tp sometimes ade jugak prob yg dluar jangkaan.. ingat x prob mama yg nie? kalau x dgn ptlgan mommy lyna, sure mama xtau ape yg mama praktikkan selama nie salah.. huhu .. tq la ssgt ye....

buat masa la nie, mommy lyna sibuk mjadi sahm yg bjaya... tp rasanya she's more to wahm yg bjaya.. nak tau sbb ape? selain sibuk menguruskan 2 heronya yg kiut itu, mommy lyna pun ada produce 2 ebook tau...eh, nie bukan heronya yg mjadi superboy, tp logo pengenalan utk blognya yg ala2 famous di alam maya inih!!

http://mysuperkids.net/http://mysuperkids.net/
mommy lyna dgn murah hatinya dah berikan 3 prinsip kewangan keluarga & 5 misteri susu ibu tbongkar dgn free je!!!! giler x giler!!! cuba habaq mai kat mama? mmg mama salute la mommy lyna nie... bukan senang tau nak kongsi ilmu2 mcm gini... on top of that, produce ebook lg, bukan 1, tp 2, mmg giler!!!!



eh, & bukan tu je tau.. mommy lyna pun ada created forum MSK yg best giler... walaupun mama bukan la aktif sgt kat situ, tp sempat jugak la mama created 1 thread on cd.. hehe.. sempat lg tu promote... kalau ade sesapa yg belum join lg, senang je... click badge kat sebelah nie, register, then walla.. dah boleh post thread ape2 pung...



sejujurnya, bg mama, blog mommy lyna nie mmg dah mcm buku bgerak.. ye la.. bgerak sbb kat alam maya... sesapa yg ada internet access boleh access blog mommy lyna nie... kalau ada prob je, insya allah psoalan kita tu akan tjwb dlm penulisan dia... cuma kekadang je kene trus ym dia... kekeke... sorry ye mommy lyna, kekadang terbuzz... takut jugak kalau2 mama kacau timing dia.. hehe.... so, mama rasa mommy lyna x perlu la tukar ape2 kat blog tu... mama pun suka cara penulisan mommy lyna, sbb mama rasa dekat sgt dgn diri mama nie.. walaupun mommy lyna nie muda dr mama, tp mama x malu nak ngaku yg mama sedia belajar dr dia... x luak pun ego kita kalau blajar dr org yg lebih muda dr kita kan? huhu...

cuma 1 je la.. sesak je mata mama dgn logo blog mommy lyna tu.. x syok aaa pakai anak omputih... kalau la mama nie terror graphic, sure mama dah tlg designkan logo baru.. hehe.. tp, apekan daya, mama hanya pandai merapu je... kekeke...

tu dia... punye la pjg lebar entry mama... tpkan... hehe (gelak gedixs kejap), entry nie bukan sesaja tau.. kan awalan td mama dah kata bln nie mama enter 2 online contest? entry kali nie pun ada hadiah jugak.... d winners (3org ye) will win 1 pc of handmade nursing cover yg djahit dgn chomelnye oleh mama ziyyad ... mama pun x pasti sempat lg ke x mama nak pakai nursing cover nie, sbb ryan pun dah ala2 besar kan.. tp mama ada la 2 3 geng yg dok tunggu hari je nak burst.. leh pressy kat depa, sbb depa pun mcm x dpt pdedahan pasal bf lg.. so, instead of kasi baju2 or hamper babies product, nursing cover nie boleh jadi new trend kan?

dah kelaut dah posting mama nie...

akhir kata, meh la singgah blog mommy lyna nie, & kalau xtra rajin, leh join contest nie utk dptkan hadiah handmade nursing cover nie...


9 comments:

zureen @ mama said...

Macam best jer bunyinya..:D

achee_b165 said...

wo hoo.. promot kaw2 tu moomy lyna..should give kak emma special price 4 this entry..hehe!!

mmg nk join gak superkids forum tuh..x berkesempatan lg..huhu!!

precious innocent said...

zureen @ mama: ape yg bestnye sis? entry sy nie ke, blog mommy lyna tu??

achee_b165: bukan la sbb contest dia tu, akak kipas baik punye.. tp mmg blog dia best... nnt la bila pina free, akak guide pina nak register msk forum tu k...

Mommy Lyna said...

TQ kerana penyertaan anda!:D

dengan tidak disengajakan saya telah mengembangkan lobang hidung sebanyak 85%. :))

(bestla ada emoticon lawa2. aci tak kita mintak dia buatkan utk forum? hihihi) :s

precious innocent said...

mommy lyna: 85% je ke? balance p mana?? akak xtau la dia boleh create utk forum ke x... cuba la lyna tanya dia tu direct..

Mommy Lyna said...

pree ka? bayaq ka? ;;)

precious innocent said...

mommy lyna: akak hari tu pree je.. huhu.. baik hati sungguh dia tu.. hehe :s

mama zharfan said...

just wanna wish u the best of luck in this contest/giveaway...best kan kalau dpt menang apa2 hadiah dlm apa2 contest pun :)

precious innocent said...

mama zharfan: ala, i mcm dah xde peluang la. sbb entry u super duper creative!!!