-HADIAH UTK MAMA & RYAN-

last mth, mommy aizura ada organize little contest... & x sangka lak mama menang..

& 2day mama receive jugak hadiah dr mommy aizura... patutnya, last thursday dah smp umah, tp mama silap kasi address.. patutnya kasi address nenda or ofis.. tp mama tbagi address rumah.. mmg sah2 la xdak org... tp ape2 pun, semua dah settle...

tumbler for ryan, key-chain for mama

x sabar2 nak isi air dlm tumbler tu... hehe... thanx a lot ye mommy aizura...


8 comments:

p-na mama oja said...

wahh..tahniah akak... akhirnya akak berjaya gak menang..cm p-na nie mls nk join so camne la nk menang kn..huhu!!

rinamienamei said...

kongret emma..comel la keychain tu! nak bole :P hihihihih

Hanz said...

Mama Emma, contest apa tu? Lucky-lah u. :>

precious innocent said...

p-na mama oja: actually contest tu more tu teka2 tmp vacation depa je.. mommy aizura tu pun xde la buat segala t&c segala.. hehe

rinamienamei: nak tau, syg giler nak pakai key-chain tu... sbb lawa sgt!!

hanz: contest main2 je... x la mcm yg intan supermummy or babyibu organize tu.. tp kira best jugak la sbb menang.. kekeke

Zuhaini said...

alhamdulillah! congratt! :) ryan, alia kata dia nak tumbler tu! :)

precious innocent said...

zuhaini: alia nak tumbler tu? hehe... tunggu ek.. kot2 ada org lain nak organize little contest lg... (mama ryannye xde la.. sbb x p overc pung.. huhu)

Siti Fatimah said...

congratz!!!! to u & ryan....
nihh yg i jelez tau!!!

precious innocent said...

siti fatimah: ala.. contest main2 je... x sangka lah betul tekaan i.. hehe