-TOCEY BBYK-

:th11:

mama nak nari gedixs sat... sbb few reason..

1. while bloghopping, mama tjumpa blog nie.. byk sungguh emoticon dia... turns out, dia buat
semua emoticon dia tu sdiri.. mama nie kalau boleh nak emoticon lion, tp smp kesudah x jumpe2 tutorialnye .. then dia ada tulih yg dia boleh buatkan emoticon.. haha.

being a gedixs, so mama pun request la.. tup2... dia ada buatkan..... tambah2 gedixs la mama... so, boleh la mama gunakan signature style lion mama nie.. haha... sungguh mama tlebih gedixs... tq ye mama trisya
jom buat lion dance..


2. kan hari tu mama penah cite pasal mom bloggers planet nih?? then mama ros ada la organise 1 lg contest utk top referrer.. tp mama x sempat nak buat ape2 lg.. alih2 mama dpt msg oggix yg nih..

rupanya, blog nie 1 of d top referres utk feb 08 la.. mama pun x sangka rupanya ada jugak yg reader blog mama yg x seberapa nie.. tp bagus la jugak.. sbb leh ramaikan kaum kat mom blogger planet tu.. hehe

mcm nie, bln mac nie mama nak jd # 1 la pulak.. mcm pemenang bln feb, mama dila..




tu je kot..nnt kat next entry mama akan update pasal kes nak bykkan susu mama yg merundum tu... huhu..


9 comments:

achee_b165 said...

gediks jgn x gedik..bukan slalu..hehe!! sukernya... nk wat gak leh?? eheheh...

precious innocent said...

achee_b165: pina nak yg mana 1 nie?

lia said...

teringin wat icon gerak2 tu tp xpandai ;(

kongsi ek cmner nak naikkan supply ebm/susu ek sbb da xterdaya da ni ;(

ym da kena block, kot xboleh buzz emma...

Hanz said...

Banyaknye lion...hadiahkanlah satu kat Hanz, boleh letak kat bb Hambali, dia suka sangat lion.

Psst...samalah kita one of the top referrer for february..u all ni dah otai blogger, i baru je mula2 blog ni, tak leh nak compete ngan otai tapi kena belajar ngan otai.. :P

precious innocent said...

lia: emma pun tau install emoticon tu, nak create sdiri mmg x reti.. ala, kalau nak chat dgn emma, leh je pakai pingbox tu... (alamak, baru perasan x online, ampun)

pasal susu tu, nnt kalau emma dah try either pil asi or jantung pisang sure emma update sini punye.. jgn risau.. huhu

hanz: haha... camne nak kasi kat u, i pun mintak ehsan org... i pun dah lama x syok brg2 berasaskan lion nih.. hehe..

ape lak i otai blogger, i pun baru je .. tp kalau ada org tanya pasal mekap2 blog, i ok je nak kongsi ilmu.. hehe..

zureen @ mama said...

Cutelah emoticon tu..

precious innocent said...

zureen @ mama: install la.. hehe.. leh join gedixs2.. hehe

Mummy HnH@arnie said...

mama emma,
kiter pon join mombloggersplanet tue, lepas baca entry mama yg lepas... hehehe... u deserve it! ;)

precious innocent said...

mummy hnh@ arnie: haha, i inspired u ke? kekeke.. entry i biasa2 je.. i ada jumpe entry ala2 syair lg tau.. lg best!!!