-HEADER BARU-


:buddy09:
amacam, lawa x header baru mama nie... saje je nak tukar angin... nak2 pulak, anak murid blog mama (apakah?!), mama pina ada buat biz kecik2an... harus la mama support dia kan?

puas hati tul mama dgn hasil kerja mama pina nie... sementelah dia bekas gd kat ofis lama mama dulu... mama pun xde la fussy sgt, mama just xplain lebih kurang, & mama pina pun dah boleh tangkap ape yg mama nak...

kalau ade sesapa yg nak order dgn mama pina nie, boleh je click kat banner dia kat bwh nie..


cepat2 la order, dah la murah giler.. rm10 je... hah, morah kan? tp tu harga promo la, utk 10org ptama yg order... ha.. kalau lambat & harga naik, jgn salahkan mama aaaaa....

so ape lg, cepat la contact dia.. huhu...

mama pina, nnt dah naik keta bmw, jgn lupa mama emma ye...


10 comments:

p-na mama oja said...

BMW?? isk isk..masin la mulut akak.. hehe!!

thanks promot biz suka2 p-na nie..mana2 tau nnti leh jd biz serius2an laks kan..heh!

~wait for my next graphic promo, harus la yg lebih gempaks!!~

precious innocent said...

p-na mama oja: nak akak reveal kat sini ke next project pina tu? huhu
:))

littlemama said...

wah..sparkling new header.. cantik! :o

precious innocent said...

littlemama: ala.. yg buat header tu lawa, sbb model2nye lawa..
:))

Dakjaat™ said...

nice header...;;)

precious innocent said...

dakjaat: tq.. :)

iEn said...

ehehe comei suungguh bannernyaa :D

precious innocent said...

ien: banner je ke? bukan model2 dlm banner tu yg comel ke?
:o

dinky's mom said...

ewahh! lawanya header! jeles makcik

precious innocent said...

dinky's mom: ur header pun lawa... i lg la jeles sbb u buat sdiri.. i nie org buatkan...
:$