-TUTUP SUIZ ITU-

:buddy11:

demi menyahut seruan dunia ttg earth hour yg akan dtg nie, mama jua telah mgedixskan dirinya mereka 2 jenis tag game nie..

Tagged Earth Hour #1 - kpd yg menyokong Earth Hour, sila ambil gambar anda,keluarga anda atau anak anda dgn aksi tutup suis lampu atau suis apa sekalipun (sorry mama jua, mama edit sikit statement tugasan)

patutnya tutup suiz fan, tp tgn ryan tlebih pjg..

Tagged Earth Hour #2 - ambil gambar sekurang2nya sekeping tentang apa yg korang buat malam 28hb jam 8.30-9.30mlm... (kita tgk lepas 28 mac 09 aa)


kalau belum join, leh click kat widget kat bwh nie...

Sign up for Earth Hour


punya la byk widget mama tempek kat blog nie, sah2 mama gedixs..


15 comments:

Jade said...

xpe.. untuk future bumi jugak...

mari same2 tutup suis lampu.. hahaha :))

precious innocent said...

jade: jom jom kita bgelap... :)

irvanqiesy said...

meh kte bgelap,mama emma cantik n cute blog u...admire ni...hehehe,leh la tlg ajar ni

hafizah hamid said...

macam best je tag nih..har.har..har
sabtu mlm ni kita org buat pesta ikan dalam gelap....hehehe...

precious innocent said...

irvanqiesy: sy lawa? :))

nak sy tlg ajar ape? mekap blog? kalau nampak sy online, buzz je sy... nnt baru sy add dlm list ym sy... sorry ye.. atas sbb keselamatan :o

precious innocent said...

hafizah hamid: leh je join tag nie.. pesta ikan? waaaaaaaaaaaa.. nak join!!!!!!!!!!!!!!
:((

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

mehh meh gelap gulita

Siti Fatimah said...

wah!!! pandai nyer ryan tutup suis yer!!!
tutup jgn tak tutup mari kita bergelap ramai2 hehehe... confirm sofia akan menjerit help help!!! kalau gelap... tido pon pasang lampu ok cam ner i nak join nihh anak i takut gelap lah hehehe....

precious innocent said...

mimie azimask: hehe... ko suka la tu :s

siti fatimah: hoh, sofia tido pasang lampu ke? xpe la.. u leh try story telling dgn mgunakan bayang2.. best kan?

zureen @ mama said...

Memandangkan Family zureen takde kat umah waktu tu..kiranya dah siap2 tutup suis sejak sebelum itu lagi..he3(balik kg)..Agak2 kalau tutup suis umah org kat kg..diorang marah tak???he3

precious innocent said...

zureen @ mama: :))
kalau mcm tu, kene la tompang tutup suiz org kat kg tu... ckp kat depa, tumpang sat no... hehe

Dakjaat™ said...

sejauh mana orang malaysia nak berkerjasama dalam program 60 hours tu ... ni la masanya nak tengok dorang sanggup atau tidak ..

precious innocent said...

dakjaat: awal2 lg org asteruk xnak join, sbb nak continue dgn concert af7..
:~

jua said...

haha, tgn panjang nak tutup suis takpe yang. jangan panjang ke lain lak. btw, tq sbb buat tagged ni.

precious innocent said...

jua: 2nd tag x settle lg... tunggu ayahnye upload kat utube...