-QUAKER OAT-

kan this few days, susu mama dok drop giler2? so, mama nak try la petua mkn oat... mama pun dgn semangatnye, p beli la quaker oat smlm...

mama beli yg nie... & nak try la melantak kat ofis around 11am... tp hampes betul..

nak tau ngape?




sempoi x?? haha... syoknye benda tu 'jln2' kan? nasib baik la x masuk dlm perut lg...

well, utk mereka yg mkn oat utk boost-up milk production tu, next time b4 masuk mulut, cuba2 la usha dulu ye.. kot2 tnampak yg 'jln'... huhu..
:buddy14:


25 comments:

Mommy Lyna said...

itu filem sebenarkah?

eiii~

quaker oat tu my daily dose tu hehe.

precious innocent said...

mommy lyna: pcaya lah.. itu adalah kejadian smlm.. sebenar2 kejadian, yg dialami oleh urs truly..
:~

::Umi Sufira:: said...

Eh camne yang berjln2 tuh buleh masuk dalam tuh...?isk isk...

precious innocent said...

umi sufira: rupanya, ada lobang kecik kat buntut wrapper tu... bubuk sudah masuk itu plastik, & mana beranak pinak la ia dlm ittew...

!Nt4N said...

uwekk..terus aku rasa benda tu sure da berbau!!

Dayah said...

first time saya leh komen kat sini mamaemma.itupunsbb guna internet explorer, bukan mozilla

hehe...lain kali nak mkn kena usha2 dulu la ek.saya dh lama meninggalkan oat sbg suplement.tak lalu ari2 nak kenaamik

Hanz said...

Mamaemma, tu brand quacker yg gambar matsalleh pakai topi tu ker? Alamak! hanz ada setupperware besar belum habis lagi, bb hambali pun makan campur ngan epal atau pear.

ummi_linde said...

hai...saya nak komen gak .
Bagusnya awk share kejadian ini. Sbnarnya anak2 saya mmg suka Q.Oats utk sarapan mereka. so, pass nih saya kena lebih berhati2.
t/kasih ....

precious innocent said...

intan: masa aku nak masak oat tu, mmg dah bau lain mcm, tp aku ingatkan mmg bau oat mcm tu... rupa2nya ada alien...

dayah: ho.. kene pakai ie ke? belasah je la, janji u leh komen kan? hehe
so, next time jgn lupa usha dulu isi dlm packaging tu ye.. kot2 jadi mcm i nie..

hanz: yesza... i beli pun sbb brand tu famous.. huhu... nnt cuba u belek2 dlm tupperware u tu.. tp rasanya xde ape2 kot... i je yg bnasib malang...

ummi linde: meh2 komen meh.. :D
hoo.. harus la share menda2 mcm nie.. sharing is caring kan...

leen said...
This comment has been removed by a blog administrator.
LeeN said...

hooohhh?!?! siyes mende tu dlm quaker oat???
aiyaakkkkrrkrkr... waccaaa

precious innocent said...

leen: pcayalanhhhhhh (ikut stail ct nurhaliza) :~

Rai said...

nasib baik kita tak makan yang cap itu jugaaa.. haha..tapi nak kena nengok jugak ni..kot la alien tu ada magic..tetiba leh termasuk dalam oat cap murahan yang kita guna tu kan..

precious innocent said...

rai: u mkn cap ape ek?

zureen @ mama said...

Dulu zureen mkn sawi air utk up susu badan..:D

precious innocent said...

zureen @ mama: sawi air?? errrkkk... xtaurupe sayur tu, sbb x penah mkn.. kot... lain ek dr sawi yg biasa tu???

intoxicated said...

alahmak kemma, i pon suka mkn oats

precious innocent said...

intoxicated: kekeke.... jeng jeng jeng...

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

emmaa!!!!!!
aiiiyyoooo patut kau buat surat aduan bawak mai pejabat aku.. hihihih

precious innocent said...

mimie azimask: iza, aku lupa la yg ko keje kementerian kesihatan... tp aku rasa tu bukan salah packaging.. sbb ada lubang kat ujung plastic tu... mayb salag tmp jual tu...camno??
:?

achee_b165 said...

iiyeee..yek! akak laju dia lari...huhu!

masa akak masa tu dia x kiok ker?? bkn ke panas?
errmm?? pelik tapi benar...

a wife, mother and an employee said...

nasib baik u checked thoroughly b4 ngangap.
tp kan..icon 'jln2' kat bawah tu cute ler :)
-mama asrar-

precious innocent said...

achee_b165: yg dah masak tu mmg dah mati la.. nie yg gerak2 tu, yg dlm packaging..

a wife, mother and an employee: kene kan icon tu dgn yg real?
:D

lia said...

rasa mcm kat tekak lia ada gerak2 la sbb baru lps amik oat.. uhuks...

precious innocent said...

lia: ha ha... lupa nak letak disclaimer td.. "pbacaan adalah dbwh t/jwb pbaca sdiri.. tn punye blog x akan btanggungjwb utk segala perasaan loya2"
:s