-BZBODY-

so many things to write.. yet so little time left... so more ada keje... mencik...

currently dok tlg mummy ct mekap2 blog dia.. tp tu pun dok stuck2 lg.. sorry ek mummy ct...

ape motif entry nih? hehe... saje je, xnak kasi blog nie bsawang....

anyway, kalau ada sesapa yg nak mintak mama tlg mekap2 blog dia, buzz la mama... mama sedia mbantu... foc je...
:small_boy_15.gif:
mama kan x pandai mekap muka sdiri, so mekap blog pun kira ok la jugak kan?


11 comments:

zureen @ mama said...

Tengah berangan nak make-up bilik tidur..he3

precious innocent said...

zureen @ mama: hehe... sy kalau rumah sdiri best la mekap2 nie.. nie still menyewa.. so mood x mari lg.. mandom je rumah ku...
:|

Siti Mummy Sofia said...

emma u dah tolong make up kan blog i pon dah bagus ok.... tak yh sorry2 pon.. u mmg terror bab2 nihhh so take ur time tak rushing pon btw thank u so much :X
p/s: blog i gak bersawang hehehe...

precious innocent said...

siti mummy sofia: i mmg mcm nie, selagi x cun, mmg susah hati.. nak2 pulak tlg org.. kalau kat blog sdiri i x kisah.. hehe.. sabaq no....

achee_b165 said...

akaks... entry kita ala2 samer laks..huhuhu!!

~akak emma mmg terros bab mekap blog nie~ idup kak emma!!~

murnie sangat said...

bagus la mama emma wat amal jariah ye,bagus tau sbbnye boleh tolong org2 especially mcm saya yg buta it nih hehe

precious innocent said...

achee_b165: hoho... akak x terjah lg la blog pina... buat2 bz
;;)

murnie sangat: hehe.. tlg takat yg tmampu je... :)

mama-syira said...

cantiknya header baru ;)

precious innocent said...

mama-syira: hehe... bminat? rm10 je... murah giler... banner pjual tu ada kat bwh nie... yg colour merah tu...
:D

Zuhaini said...

hehe.. rajin dia make up blog org.. :) good luck ya!

**tp betul la, kalau amek template yg sedia ada di pasaran mmg x se-best pakai template sendiri! feel dia lain, kan..? :)

precious innocent said...

zuhaini: layout nie pun free punye, tp lepas dmekap, dah xdak rupe yg original. but still ada kasi credit jugak la..
:)