-BILA MAI SENGAL-



jgn ingat budak kecik x pandai sengal..

nie la perangai ryan kalau mai sengal dia.. suka merangkak.. mcm la xleh jln elok2... kang mama geget kang bum2 tu... & benda kuning atas kepala tu mmg xkan tinggal punye... dah rope bob d builder dah... ye ye.. nnt la mama belikan topi arkitek ye shayang...

**********

psst... dah vote blog nie?



13 comments:

achee_b165 said...

hehehe.... kesengalan yg comeii!!

lia said...

ryan ikot perangai sengal sapa la tu yer? ha3...

precious innocent said...

achee_b165: mmg!!! :s

lia: haha.. xtau la dia ikut sapa... :o

Zuhaini said...

ahahah.. mcm alia jugak la. kdg2 time dia merajuk / bengang dengan kita, dia akan merangkak! :) hehe.. x la sampai satu rumah! hihi :))

Jade said...

hehe.. same kes mcm airin.. hr tu tetiba je die merangkak.. suruh jalan die malas.. ekek

precious innocent said...

zuhaini: hehe... lg parah tu, dbuatkan dia merajuk kat shopping complex, mau dia tawaf 1 tmp dgn merangkak!!!

jade: hehe... dia pun sengal gak ek? leh geng aa dgn ryan...

kakyong said...

salam mama emma,

pandai ryan layan diri sendiri.. topi apa tu.. memula kakyong ingatkan bola.. ruper headgear ryan..

kakyong tingat fikri & anis.. masa depa ngajor aliya merangkak.. kakak & abng yg lagi havoc merangkak...

precious innocent said...

kakyong: tu bukan headgear kyong.. benda asalnye mcm nie, tp yg bulat punye... ryan dah operate benda alah tu & jadikan sbagai 'topi' dia.. yg kuning ada kat rumah nendanye, yg merah ada kat rumah kami...

he he.. sure pening aliya time tu tgk perangai kakak & abg dia ttiba merangkak...

intan mama ammar said...

bunyi gelak jerit tu sgt kuci!!!!

precious innocent said...

intan mama ammar: hehe... tu baru dgr sikit, kalau hari2, mau bingit telinga nie.. tp xpe la... music yg paling menyenangkan.. hehe

a wife, mother and an employee said...

alahai comelnya...he's a happy little boy.
-asrar's mama-

kakyong said...

mama emma,

kreatif sungguh ryan.. hahah..

masa tu aliya dia sibuk nak panjat/berdiri.. tp abg & kak dia dok sibuk ajak merangkak... :)) lepas dah pandai berdiri sambil berpaut, baru dia merangkak...

precious innocent said...

a wife, mother and an employee: yesza.. best kan jadi budak nie... happy sokmo..
:)

kakyong: kreatif nie yg takut.. takut dia godek benda lain je... hehe
hehe.. aliya tbalik pulak.. pandai bdiri dulu.. hehe.. comel!!!!