-CUTI2 MESIA KAT GENTING H P3-

bgn pg hari nie, mama tgk kabus still tebal... rasa mcm dok kat awangan je..

view dr bilik kami... cantikkan keindahan ciptaanNya?

lepas bfast, kami pun siap2 nak balik ke shah alam...

on d way back, entah mcm mana ttiba kami tsampai kat negara china la pulak..... pelik sungguh!!!



sekian saje kisah pcutian kami nie... nntkan entry pasal ke cameron lak ye...

**********

psst... dah vote blog nie?



6 comments:

Zuhaini said...

wah.. bestnya permandangan berkabus itu! :)

*cantik rantai mama ryan.. :)

kakyong said...

salam mamaemma,

tu on the way nak balik dari Genting ker? apa nama temple tu?

zureen @ mama said...

Bestnya dapat cuti2 Malaysia.. :s

precious innocent said...

zuhaini: rantai? yg colour merah tu ke? tu pashmina la.. emma saje lilit kat leher.. kekonon nak nampak sejuk..
:))

kakyong: hehe... lupa la nama temple tu.. sat nak goggle... dah jumpe pun nama
temple tu...

zureen @ mama: hehe... duit kurang nak ronda luar mesia, so feeling2 je la vacation dlm mesia... hehe

lia said...

knp kah ryan selalu coti2 malaysia? nk jadi adik angkat mama ryan boleh? he3...

tp lawa2 la gmbr ryan... xlupa gmbr mama nyer jugak ;p

precious innocent said...

lia: selalu ke? mane ade... baru je 2 3 kali cuti2 mesia nie... mahukan anda mjadi customer kami yg ptama posing2 nie? morah je... ngeh ngeh...