-CUTI2 MESIA KAT GENTING H P2-

sebelum sambung story smlm, mama dpt award nie dr mama jue.. tq bbyk ye...

******************************

ok... jom sambung story smlm aaaa...

d next morning, kami bfast kat cafe ape tah, dah lupa.. pakai voucher free yg dah include siap2 dlm rege bilik, mcm org xtau.. serius, ramai betul org... kalau x sbb free rasanya mama mmg malas nak join mkn kat situ...

sempat lg tempek gambo model kecik nie..

lepas dah kenyang semua, kitaorg balik bilik... kasi ryan tido pueh, pas tu kitaorg sambung lg snap gambo kat luar (location yg sama dgn mommy munirah)...

layan tgk slide je la yek... x best la pulak pakai photoscape..



ayahnye cukup suka dgn gambar nie, smpkan gambar nie jd wallpaper kat pc rumah..

dsbbkan kami x main2 kat outdoor park, so utk mhabiskan masa, kami pun p la naik cable car... giler aaaahhh.. kecut perut mama naik cabel car nie.. mama nie mmg spesis gayat.. tp ryan mama tgk relaks je.. x best tul... ayahnye jgn ckp la.. beria je snap gambar surroundings..

on d way to cable car



ryan sempat jadi magician..
lepas tu mama & ryan berangan jadi model vid karaoke..


ryan punya la letih, smp ttido dlm cable car tu.. so, kami budget nak trus masuk bilik la.. alih2, elok kami touch down(mcm naik kapal terbang la pulak) kat complex cable car tu, ryan tjaga.. so kami nak la sambung balik snap2 gambar.. tp xleh la pulak.. ujan gerimis.. + kabus tebal giler...

x caya??



tebal kan??

ok la.. nntkan sambungan pcutian kami esok ye.. hehe... jgn marah aaaaa

**********

psst... dah vote blog nie?



9 comments:

Ummi Salsabila said...

wa..bahagianye ku tgk family ini.cantik bangat gambo2 itew!! masa i pegi ritu,cuaca xbest.hujan je.so kabus tebal.so men2 kat indoor je..nak ltk kat blog ker?..huhu.malu la mama..twink3x.(sjk bl lak jd pemalu ni..ehehe)

Diyanazman said...

kenapa tak naik rides semua Emma? bessh taww! my son same age rasanya dengan Ryan.. ke muda sikit dari Ryan... tapi dia boleh enjoy segala rides tu semua..sampai tanak turun. Show Dreamz tu pun we all layan...
next time pastikan Ryan naik rides ok? sure dia enjoy nyee lah!... ehhehe
ps- i pon suka gamba wallpaper tuh! :)

precious innocent said...

ummi salsabila: eh, time kitaorg pun ujan jugak.. tu yg byk layan feeling snap2 gambar.. hehe... ala.. letak la kat blog.. nak gak tgk gambar u 1 family.. hehe

diyana: actually kan, i dah rasa nyesal gak nie, sbb x main langsung meinan kat situ.. tp kan, i cepat2 sedaq diri.. next time nak paksa gak ayahnye p sunway lagoon.. main kat situ..
:))

p-na mama oja said...

beh tu.. syok2..

awat muka masa naik cable car cam busan jer?? cam x beh je naik tu? ryan tido kah?? huhuh...

~byk tol soklan..hhehe!

precious innocent said...

p-na mama oja: pina tanya muka akak ke? takut lah.. bukan buhsan.. then time yg ryan lena tu, akak pun dah ala2 ngantuk time tu.. kekeke ..

Zuhaini said...

bestnya... :) bagusnya oja x gayat dalam cabel car tu! cuba bayangkan dia gayat dalam tu.. pastu dia nak turun! haha.. tak ke haru! :)

precious innocent said...

zuhaini: oja? salah budak dah ni...:$

irvanqiesy said...

huhu...dr sbelum pnant qies nk g genting smpai qies da nk 9bln lom ade rezeki nk pg genting...mama emma dan ryan mmg ade gaya model,hehhe...macho man tul ryan.

precious innocent said...

irvanqiesy: ala.. qies kecik lg tu.. nnt leh je bwk dia naik atas celebrate 1yr bday kat situ... mamanye mmg teringin gak nak jadi model, tp muka x cukup lawa...
:))