-NEW SYMBOL?-

masa dok baca2 blog ibu wawa... mama tnampak symbol baru... sangat lawa....



blue= boy | pink = girl

talented betul cik yumyum nie... cute giler kan symbol nie.. kalau yg btudung tu mmg sesuai la

cuma kalau symbol nie kecik sikit, lg cun kot.... tp mcm nie pun dah ok dah.. dah cukup lawa dah.... abaikan mama yg senget nie

tau x international bf symbol yg kita dok pakai kat atas tu hasil creativity sorg lelaki??

**********

psst... dah vote blog nie?





12 comments:

yatie chomeyl said...

aaaah kawaiiiii nyer :x

zureen @ mama said...

Very talentedlah...cantik simbol tu..

precious innocent said...

yatie chomeyl: hehe.. kan kan...

zureen @ mama: tu la... talented tul dia nie...

lia said...

boley copy & paste latak kat blog nih he3... sgt cute lor...

precious innocent said...

lia: boleh kot... emma pun dah mintak izin kat dia nak promote kat sini...

dailyclickclicks said...

wahhhhh imm soo flattered!!!. uish glamer kejap. tulah ada je version yg kecik sket tapi cam tak nampak. nanti i sketch one for you pulak ye:)

precious innocent said...

dailyclickclicks: ramai dah yg pakai international punye, so ape kata pakai msian made punye.. tp sbb dah command kan.. lgpun mmg lawa sketch u nie... nak buat kat i? wah2.. best nie...
;;)

Zuhaini said...

cute! tp saya rasa kalau setakat nak jadikan kecik, senang je.. edit pakai photoshop la.. :) 5 minit, siap! :)

precious innocent said...

zuhaini: mmg leh pakai photoshop.. tp x besh aaaa.. dah x original.. tp tu owner sketch kata nak buat design lain.. hehe...

kakyong said...

mama emma,
chomeyl.... thanks... kakyong nak copy tepek di blog.. :D

Ummi Salsabila said...

aah,cutelar mama..nak copy la.tempek kat blog.beso ok gak..eksen cikit.hahaha.

precious innocent said...

kak yong: sharing is caring kan... sila2 tempek kat blog... hehe

ummi salsabila: haha.. eksen ek... kekeke... sila2 tempek...