-SEKADAR SELINGAN-



agak2, kalau ryan buat mcm tu kat aweqs.. ada x yg tpikat??
:th14:


26 comments:

erlyda said...

Kak Emma..macam mana nak download emoticons yang comel² mcm singa tu..ajarlaa :D yang ni pun lawa gakk

DYLA said...

masya'Allah,
encem nyer... bukan anak dara je terpikat tu... ni ha aunty ni pun leh jatuh cinta tau ryan!

precious innocent said...

erlyda: sat aaa.. akak ym ida trus...

dyla: hik2.. ye ke? baru nak kenalkan ryan dgn inas..
:x

intan mama ammar said...

wah wah.. auta tu sebijik macam Wafiy, tapi pergerakan wafiy tak berapa mantap macam tu. masih gegar-gegar2 lagi.

precious innocent said...

intan mama ammar: haha... gegar ek? tunggu la dia dah mantap esok.. sure kluar mcm2 auta lg.. smp x tlayan..

Zuhaini said...

hehe.. cute giler.. :)

mommylyssa said...

aunty nii pun dah terpikat daaaaaah!!!

precious innocent said...

zuhaini: mesti la cute, tgk la mama dia sapa.. :$

mommylyssa: hehe... ryan ckp 'sila beratur'..:f

Hanz said...

I xder anak daralah nak ushar Ryan...
tackle aunty Hanz jelah yer Ryan, ok aunty gi Q skarang gak! Ahaks!

precious innocent said...

hanz: haha... u org ke bpr ek?? sat nak kira..
:))

jua said...

nyah...aku tergoda...aku tergoda...

Ummi Salsabila said...

hahaha..cutenyer..pandai main mata da..bahaye ni..siapla rmai ank dara tergoda :x

mommysarah said...

anak hang encem ler emma. stylo plak tue. gi ler hantar kat tom2 bak. :D

kakyong said...

salam mama emma,

uichh.. ensem la ryan.. boley buat menantu ni.. ! :x

Diyanazman said...

owhhh.. i terpikat la sangat! cute giler!!!! :D

precious innocent said...

jua: haha... amik number cik!!

ummi salsabila: keke.. bukan anak dara dah.. mak dara pun dok q tu.. kekeke

mommy sarah: tok2 bak utk bebudak 4thn ke atas.. kalau x mmg kitaorg dah tpacak dpn studio tu.. huhu

kak yong: menantu??? kekeke...

diyanazman: hehe.. tq tq... ryan dpt gen i tu..
:))

Siti Fatimah said...

aduhhh tak lehh tido mlm dibuat nyer....
ryan buat aunty cair lahhh :)

precious innocent said...

siti fatimah: hehe... nie kat dlm vid pun u dah cair.. kalau real life mcm mana la ek? hehe

hafizah hamid said...

confirm ramai yg jatuh hati kat ryan ni..cute n ala2 gatai pun ada...wakakaka...
fatin tgk siap ajak kak nor pi umah emma lagi..."mama jom la kita pegi rumah ryan"...hehehe...she still remember korang semua...

precious innocent said...

hafizah hamid: hehe... mana anak x comel, tgk la mak pak dia.. hahahampeh
:))
this time, sure fatin lg rindu kat ryan.. sbb dia dah pandai salam & kiss org.. kekeke...

!Nt4N said...

gedik!

precious innocent said...

intan: mintak2 la adik iman tu gegirl, leh ryan ngorat dia..
:s

Liz said...

kak emma, thanks for ur comment in my blog. tp sy x dpt nak publish comment akak tu. sbb sy tak tau diorg baca blog saya ke tak. kalau diorg baca,takut makin besar konflik nie. skrg pun sy dah sgt pening kepala. nasib baik hubby ada. kat dia je la tmpt sy mengadu dan menangis.

tiba2 rasa sebak dlm hati. rasa nak nangis lg :(

precious innocent said...

liz: xpe, akak paham.. tp akak ada la kasi link entry liz tu kat sis fid, liz kenal kot... mmg cliche la ayat nie, tp liz sabar je la ye... as long as hubby support liz, itu yg paling penting.. benda2 langau yg lain tu, abaikan...

achee_b165 said...

encem lol... sy pun ada hero jer, xleh nk wat menantu.. Q utk 2nd 1 leh? hehe...

precious innocent said...

achee_b165: haha... apekah ada sesuatu??? jeng3x!!