-DISQUALIFIED TAG GAME-

:buddy13:

sorry mama jua, mama dah disqualified from earth hour tag game... ayahnye, secara x sengaja tdelete semua gambar dlm cameranya, including gambar2 & vid bukti participation kami masa earth hour tempoh hari...

tension!!!!

ayahnye kata, amik gambar tutup lampu la nie pun boleh, tp mama xmo la... thrill tu dah xde.. huhu...


6 comments:

Pinky Angel said...

Ter delete? hehe.. anyway, boleh recover balik gambar tu. Try cari software, ultimate recovery cd 52 in 1. Dah re-format hard disk / memory card 4-5 kali pun kdg2 leh recover balik file.

syaratnya cuma lps delete jgn write apa2 file lg atas card tu. kalo dah amek gmbar lain/defrag..mintak maafla. harapan tipis. hehe..

precious innocent said...

pinky angel: oh.. boleh retrive balik ke? ingatkan hp je.. hehe.. nnt nak ckp kat ayahnye lah... tq ek

jua said...

haaa...tak kira, nak denda gak..

precious innocent said...

jua: waaaaaaaaaaa... apakah denda mu ittew :((

zureen @ mama said...

Kesiannya..takde cara utk dptkan balik ker??

precious innocent said...

zureen @ mama: dah cuba cari s/ware utk recover tu, tp still x jumpe lg... sedih tul...