-KIND ENOUGH TO VOTE FOR ME?-

mommy intan nie suka tul contest.. hari tu buat contest pasal top commenter yg terang2 mama akan menang la... haha, this time pasal the 1st supermummy amazing blogger award pulak..

masa memula tu, mama vote utk mommy lyna & mama fiza, tp dok tgk org lain dok vote utk diri sdiri.. so mama pun bangga diri la sat sbb mama pun tgolong gak as supermummy sbb hand-pressed ebm pakai tgn, so dgn muka x malu pun mama pun vote la utk diri sdiri.. haha...

so, kalau anda dluar sana rasa mama patut menang, pls pls pls.. vote for me ya....

sbb ape tau, mama kene compete dgn another 59 nominees lg tau... mintak2 la mama tsenarai dlm top10...

tsenarai dlm top10 pun rasanya dah cukup ok kot.. sbb kalau tgk nominees yg lain, mama rasa kerdil sgt.. sbb ada mummy lyna, mama fiza & mommy iza yg sgt famous tu...


9 comments:

p-na mama oja said...

huhuh..p-na pn cam x sangka gak tercalon..tp rasa kerdil jer sy nieh...huhu!

Zuhaini said...

sama la ngan mama alia.. haha.. mmg tau, x da chance menang pun! hihi.. :) saja je try..

precious innocent said...

p-na mama oja: hehe... bila dah tsenarai tu, ttiba rasa segan la pulek..

zuhaini: hehe.. rasanya zu pun ramai supporters kan...

Jade said...

i support u la beb..
dun worry.. meh meh mari mengundi :P

~JADE~

Siti Fatimah said...

i send vote for u too!!! :D

precious innocent said...

jade: thanx beb.. :x

siti fatimah: i lap u bebeh!!!

Ummi Nani said...

akak dah vote tuk emma... good luck key...:D

Mommy Lyna said...

tong tong la.. mari kita pakat undi sesama sendiri :))

sapa2 yg menang bole la open table :D

--- akak, saya tak femes la, tp TQ kepada yg mencalun2kan namaku termasuk diri akak sendiri. hehehe.

kalo nak kirim ape2 dr Sarawak dpt sms/pm kat YM sebab lusa kami nakgi sopping utk bawka balik KL. satu kontena beb.

precious innocent said...

ummi nani: hehe.. tocey ke kak...

mommy lyna: hehe.. jom2.. smp jem blog supermummy nie..
--- nak pesan ape ek? weng2 nih.. huhu:o