-ADA KE YG BMINAT?-

kalau mama nak cuba nasib boleh x? tgk semua org dok sakan buat biz.. mama pun gatal nak cuba nasib...

agak2.. kalau mama offer pkhidmatan photography, ada x yg nak hire kami??



nie cth portfolio...


******************************
psst... dah vote blog nie?




11 comments:

Zuhaini said...

hmm.. not bad!!!! terer rupanya mama emma ni tangkap gambar! :)
boleh cuba! insya Allah..

precious innocent said...

zuhaini: bukan kite la... ayahnye ryan tu... minat ke? kalau ramai yg kata ok, baru la nak buat promo.. huhu

Siti Fatimah said...

emma to me not bad gak picture2 tuh cantek :)
nanti u wat promo bg tahu i tau!!! i leh cuba
why not kan!!! i love to gift support to my friend :D

precious innocent said...

siti fatimah: thanx for your support... segan jugak nak cuba nasib sbb gadgetnye x canggih langsung... huhu..

kakyong said...

salam mama emma,

guna kamera jenis apa? cantik juga hasil nyer.. meman boleh niaga ni...

precious innocent said...

kakyong: camera nikon, tp xde la lense besar+pjg tu.. nikon compact je...

Rai said...

mama emma,
not bad..tapi concern saya dua perkara
(1) gamba tu edited atau tidak
(2) kalau nak jual..hmm..mungkin boleh ambik lebih banyak gamba objek benda hidup..manusia terutama nya..sebab gamba tumbuhan tak bergerak.. mungkin da ramai yang tere ambik (sori..)

saya pun minat photo jugak..hehe..tapi dok belajar2 lagi..kamera tak canggih jugak..

apa pun..good luck!

precious innocent said...

rai: gambar tu semua x diedit... xde touchup colour ape.. bukan xnak tempek cth gambar objek manusia, masalahnya, model manusia tu mmg dah selalu ditempek kat sini (kami la tu.. hehe)..

good luck to u too.....

achee_b165 said...

cun gak pic2 tuh.. p-na suka yg ala2 bunga semalu..tuh! tol ke semalu blasah je la..

tu sure pic2 masa kt cameron ken..hehe.. mana pic org2 yg melawat cameron tuh? x sbr nk nengok nieh..

achee_b165 said...

ops..lg satu nk tambah.. yg penting dlm fotography nie..

1. camera...(dslr bru meletop hasil dia!)
2. Angle..(angle yg membuat kan pic lebih menarik!) kena byk try & error...
3. Editing...(yg membuatkn output makin meletop)...

heheh..tu saja yg sy nk syer..coz sy pn dlm proses pembelajaran..huhuh

precious innocent said...

achee_b165: haha... akak pun xtau nama bunga2 nie, belasah je tempek sini.. nnt la akak tempek cite org2 yg melawat cameron tu, mood nak mengarang x mari lg...

akak nie bukannye tau mood dlm photograhpy nie, tp hubi akak ada bgtau la..
1. cameranya biasa je.. compact nicon...
2. angle nie, ada yg ok, ada yg kureng..
3. editing, hubi akak suka without editing.. ngeh ngeh...