-MOM BLOGGERS PLANET CONTEST-

mama mmg reader kpd blog mama ros... her writing skills mmg mama salute habis.. bhemah je... nak2 pulak dlm english... leh le mama brush-up english mama yg lobang sana sini... huhu..

then, mama ada tnampak new link kat blog dia.. so, memandangkan mama nie suka bloghop, so mama click la... hooo... she's created a new 'place' tu unite bloggers... tp masa tu mama x tgerak lg nak join.. sbb xdak pun blogger lain yg join... so, mama relaks la dulu... then mama nampak mama ros mula invite bloggers to join her community... masa tu kat blog mama mimi... mama pun join community nie lepas nampak blog mama mimi listed kat sini.. kalau x, sure mama jd org ke2 yg join.. huhu...

anyway...

once a while, mama suka check kat main directory, nak tgk recent added blog.. hmmm bila la org brunei & spore nak join community nie ek??

actually mama mmg nak create entry pasal mom blogger planet nie... then, timing mmg kene je, bila mama ros organise contest nie... mmg cantik sgt aaa!!! niat ptama, nak invite readers (kalau ada la :P) utk join community nie... so kita leh la tgk blog2 mom yg cool.. + menambahkan kwn2 online kita... tp dah alang2 ada contest nie, hehe.. sambil nyelam minum air lah!!!

prices yg mama ros sediakan pun nampak menarik... xpecially yg 1st price tu la... 1 Osim Uvibe Massage... walaupun bukan hadiah idaman... tp kalau menang, sapa yg nak tolak kan?? ye la, penat2 dok melayan ryan, leh pakai mesin nie kan sbb ayahnye bukan pandai urut pun :P
mama selalu lenguh2 kat bahu & tulang belakang..

tp kan... kalau mama jual balik massage tu leh x? leh mama beli cd utk ryan... kekeke

btw mama ros, d new header & rss feed is soooo cool!!! mama xleh nak puji kat main side, so, puji sini je la ek... nampaknye mcm created by mama emily ye???


4 comments:

achee_b165 said...

oho..nk jugak.. tp akak kena la ajar p-na..sy kn buta IT..hehe!! (slalu pn mmg akak yg tok guru sy..hehe!)

Zureen said...

Mcm best jer mesin urut tu ye..he3

littlemama said...

mama emma..tengah blushing dgn pujian2 itew...ka..ka..ka.. ye header tu emily yg buat.. sangat berseni & kreatif kan dia.. saya create mombloggersplanet tu untuk unite moms dan juga supports moms business.. siapa lagi nak supports moms kalau bukan moms juga kan.. so mak-mak budak sekalian..anda semua dijemput list kan personal blog anda kat blogdirectory ye.. kalau ada sales blog boleh list kat marketplace (sempat lagi buat promo..ka..ka..ka).

precious innocent said...

achee_b165: ala.. senang je nak register masuk mombloggerplanet nie.. nnt akak ajar aaa

zureen: kekeke... best kot... sbb x penah try mesin2 urut moden b4 nie... last kene urut pun masa dlm pantang dulu..

littlemama: pujian ikhlas tau.. wah wah.. sempat promote lg tu... kekeke...