--NEW SYMBOL P2?-

remember entry mama yg nie?

ngeh ngeh... tanpa dsangka, cik yumyum (btw, ape nama u nie ek?) dah create bukan 1, bukan 2, tp 4 new icon/symbol... giler comel!!!

rasa mcm nak taruk semua je... tp kang penuh lak blog mama.. hehe...

blue= boy | pink = girl

in addition, dia ada sketch utk preggy mum... waaaaa.. cun giler... rasanya mama x penah lg jumpe icon preggy lady lg.. apekah ini yg ptama? u tell me....
blue= boy | pink = girl


cute kan???


18 comments:

fiza said...

Salam kenal mama emma, cumil lah simbol tu. Nak bley? Nak letak kat belog jugak :)

precious innocent said...

fiza: hehe.. sila2 la amik... comel kan? :o

Siti Fatimah said...

nice & comei lah symbol2 tuhhh...
rasa cam nak je but i tak bf pon... sungguh creative :D

precious innocent said...

siti fatimah: comel kan??? ala.. tunggu u preggy, nnt leh pakai icon preggy tu... hooo.. nnt i rasa mcm nak suruh dia create icon preggy utk free hair la pulak..

haha.. byk songeh tul i nie...

yatie chomeyl said...

mak buyung macam nak culik symbol untuk yang preggy woman tu..mulih ke? tomeyy la :x

precious innocent said...

yatie chomeyl: hehe... dah agak dah... masa i tgk preggy lady tu, dah tbayang kat u tau.. hehe...

lia said...

aishhh rasa mcm nk ada g sorg lak dlm peyut ni biler tgk icon 2 he3...

btw, emma tau xcmner nk backup blog?

precious innocent said...

lia: ahaks!!!! ada sesuatukah?? :s

backup blog? emma just back up kat wp je... tp kalau vid xlepas la pulak... huhu

UmmiKhayra said...

Salam mama..

symbol tu boleh amik cenggitu je ke? kiut la.. hehehe

precious innocent said...

ummikhayra: boleh je amik.. xde bayaran.. free of charge!!

Hanz said...

Mama Emma, empunya Creator takder create Mummy Bertudung breastfeed ker? Kalau yg tu, confirm I nak tempek kat my blog...(banyak songeh, he, he)

precious innocent said...

hanz: ade la.. kan ada i kasi link kat awalan entry i....

Hanz said...

Ish, sorry terlepas pandang. Sudah ketepek dalam blog. Muchias Gracias!

precious innocent said...

hanz: ngeh ngeh... :s

kakyong said...

salam mamaemma,
yg ari tu kakyong dah tepek dah.. yg ni pun cute juga.. tp daku belum nak preggy lagi.. tunggu aliya 2 tahun.. hahahh... :$

Dayah said...

mamaemma.cute la..nak grab letak kat blog saya leh..tapi camne nak buat mcm mama tu..

Zuhaini said...

ah.. cute!

*jap, tanya sikit. hari tu mama emma komplen kata besar sangat ikonnya. so sekarang mcm mana..? saiz dia da ok..?

~ala, leh je tepek ke empat-empat tu. letak la kat setiap penjuru blog ni.. hihi :)

precious innocent said...

kakyong: wah2x.. baikkk punya plan... chaiyok2..

dayah: maksud dayah, nak buat yg mcm mana? floating icon tu ke? nnt chat dgn emma la ye... senang sikit emma nak guide.. huhu..

zuhaini: nnt emma check blog zu ye...
mana leh semua icon nie.. kang kene hentam mcm hari tu.... huhu