-NEW SYMBOL P3?-

rupanya cik yumyum ade baca rintihan hati mama kat sini kot, sbb dia ada create lg 2 icon/symbol baru.. kali nie utk mom-to-be yg free hair... eeee... comel giler....


blue= boy | pink = girl

nasib baik mama gatai tgn check kat blog dia.. dia lupa nak inform kat mama...

in aditional, dia dah rampingkan pinggang icon/symbol bf mum yg btudung.. huhu.. harusla.. kan bf nie leh rampingkan badannn...

waaaaaaaaaa.. mama lak yg over xcited... comel giler weih!!!!!


blue= boy | pink = girl


11 comments:

irvanqiesy said...

mama emma,leh x amek icon bfeed yg pkai tudung tu, nk tempek kt blog, comel la...

precious innocent said...

irvanqiesy: u save dulu image tu... u kene host sdiri... kalau x sure, buzz i kat pingbox kat sebelah nie...

irvanqiesy said...

ooo...tq...

precious innocent said...

irvanqiesy: ha.. tu dah jadi tu... :s

yatie chomeyl said...

tomeyyyy tomeyyy....now everybody can display the symbol at their blog with pride & joy :)

Ummi Salsabila said...

cutela..kreatif.yeah! kurus sikit iconnye..TQ.nak ltak kat blog.huhuhuh

precious innocent said...

yatie chomeyl: setuju!!!!:D

ummi salsabila: sila2 letak... :)

achee_b165 said...

emmm?? kenapa sy ketinggalan?? kenapakah??

precious innocent said...

achee_b165: pc baru tu pun still out jugak ke pina??

Zuhaini said...

ah.. cute! :)

precious innocent said...

zuhaini: xmo tempek ke??? yg preggy tu cun kan?? :s