-PLS VOTE THEM-

baca2 balik entry mama kat sini, buat mama tgelak sdiri.. haha.. mama x pasal2 emo hari tu... lawak2.. hehe... xpe la.. walaupun x tsenarai, tp mama tau, mama mmg 'amazing' dmata mereka yg betul2 hargai mama (ayat beli jiwa sdiri.. keke)

but, at least mama happy jugak sbb org yg mama nominate masuk senarai.... mommy lyna, mama betul2 harap mommy lyna menang, kalau bukan 1st prize, top 3 pun ok la kot...

1 lg, mummy ct, go go go... tahniah jugak ye, sbb tsenarai... apekah voters u tpesona dgn layout baru, maka depa pun vote habis2an? hehe....

well, mama cuma bharap, yg menang tu mmg betul2 deserve la ye....

:buddy18:





kalau xleh nampak voting table, kat sini pun leh jugak...
jom vote utk depa sbb contest nie tamat 15 may 09...


ngape la mamafiza x masuk senarai ek? hmm.. she's truly some supermom indeed!! x caya? check her blog, then u'll know....

12 comments:

@Salwa said...

emma,
sy pun mcm pelik (plus frust skit la)
napa littlekittle tak tersenarai kan

precious innocent said...

salwa: frust kan??? mayb silent reader dia tlupa utk vote dia kot.... kalau dia masuk, baru la betul2 competition kan? + senaraikan lg others blog yg 'betul2' informative... huhu..

tp, subjective la pulak part informative nie...lain org lain pandangan dia... huhu

Fahry said...

Ini mcm AF la.. Takpun mcm voting ket.ua pe.mu.da dotdotdot. Kroni je semua. Wakakaka. Blog pun ada politik. Takpa, semua mmg amazing!

precious innocent said...

fahry: aik.. anak sapa la nie ek.. :))

hehe... itu pilihan peribadi ye.... so buatlah voting sebaik mungkin...

Siti Fatimah said...

thanks to u tue emma for ur support...
i pon really tak sangka leh tersenarai lak dlm list top ten tuhhh... coz i pon sedar my blog tak lah sehebat mana compare to the other bloggers yg sememang2 nyer hebat kan and as for me i just try my luck kalau ada rezeki and ada yg sudi tok vote tue ada lah....

precious innocent said...

siti fatimah: ct, kalau u menang, u kene belanja i nie.. sbb i promote ur blog nie.. hehe...

Diyanazman said...

emma, wow i have to check out all these blogs.. sekarang baca mysuperkids ajer... congrats all moms are amazing!

precious innocent said...

diyanazman: i pun x baca semua... cop, xkan pink stilettos pun u x baca?
:?

kakyong said...

salam mamaEmma,
boleh vote sekali ajer lah... try nak vote kali ke2 tak dapat.. heheh... :f

precious innocent said...

kakyong: hehe.. tau... sbb tu emma buat posting nie... nak mintak readers emma (kot ade la) yg x vote lg, tlg vote on behalf.. hehe

Diyanazman said...

emma, pinkstilletoes tu penah la bloghop sekali dua tapi tak baca sangat and tak follow.. :) goodluck next time masuk competition ye? :)

precious innocent said...

diyanazman: huh... i ingat ramai yg jatuh chenta kat blog dia once dah start baca... well.. lain org lain ragam kan.. hehe..

xpe2... hari tu je meroyan kejap.. hehe... la nie dah ok dah... kembali weng2.. haha...