-HEADER...-


nak mekap blog, tp x brp nak terror?
jgn takut, jgn segan... contact mama ya.. mama sedia mbantu...


****************************************

mama nak ucapkan trimas byk2 kat mommy lyna krn sudi mjd pelanggan ptama mama utk biz kecil2an mama...

hopefully mommy lyna suka dgn header tu ye...

ade sesapa lg yg nak khidmat mama?? hehe...

masih mcari2 lg nama yg sesuai utk biz mama nie.. 'mekapblog' pun mcm ok je kan???



btw, pls vote for me if u like my version of 'nursing wear idaman'

pollcode.com free polls
suka entry 'nursing wear' mama?
ya tidak

18 comments:

Noy said...

i love ur header...kalau for my blog,dapat tak i always have problems wif header..

Hanz said...

Emma ker yang buat? I like! Simple & sesuai sangat ngan blog Mommy Lyna.

Kalau I jadi next customer, boleh ker? I malaslah nak tercari-cari, nak tergodek-godek...kalau sudi email Hanz yer.

precious innocent said...

noy: header blog i nie ke? header blog mommy lyna tu? x clear la.. yg pasti, dua2 lawa.. ahaks... btw, header i nie, kwn i buat.. saje kasi can kat dia.. lalala

lg 1, template u nie xde provide ruang header kan??

hanz: aik.. la pulak.. hehe... errr... segan la pulak i nak email u.. y don't u email me at crawler_os[at]yahoo[dot]com?

kambenggurun said...

header my superkids tu mmg cun!

tapi..

saya x nampak pun mama emma punya blog ada header.. mmg x ada ke..? :) kalau ada sure cun kan!

precious innocent said...

kambenggurun: header sy special sikit.. tu... yg gambar kami btiga tu header blog nie la.. ngeh ngeh..

Hanim said...

cantik u buat header Mommy Lyna. i tak sempat tanya dia..ingat dia buat sendiri :)

Yan said...

name biz 'mekapblog'??
tak shedap tak shedap...
hehehe

bole tanye tak??
berapa caznyer??? huhuu

precious innocent said...

hanim: hehe... dia pun talented, tgk la banner utk msk gath.. tu dia buat tu...


yan: 'mekapblog' x sedap ek? leh suggest nama yg catchy x? hehe.. casnye....

utk header sahaje, i charge rm10...
utk blog sahaje, i charge rm20
utk keseluruhan blog + header, i charge rm25

bminat???

yatie chomeyl said...

tanteknyaaaaa header tuh...nice work mama emma ;)

precious innocent said...

yatie chomeyl: :o tq...

Zuhaini said...

oh.. murah je cajnya.. :)

haha.. saya baru nak habaq mcm si kambeng tu.. mana header mama emma..? hihihi.. :)

kakyong said...

salam mama emma,

tahniah, dah dpt 1st customer.. & the workmanship memang sesuai utk blog mommy lyna.. :)

Insya ALlah, semakin maju nanti...
daku ni nak suggest nama yg best2 memang lembap sket le.. tp nama mekapblog tu kureng .. kalo "mama ryan touch-up corner" ker... 'mama ryan blog's salon' ker... heheheh... ;;)

p-na mama oja said...

simple & cute... sy nk book gak leh?? hehehe

precious innocent said...

zuhaini: haah.. murah je.. nak tempah ke? :) header blog nie lain dr yg lain.. lalala..

kakyong: baru sorg customer.. nie dok tunggu lg la nie.. hehe...
'blogsaloon' pun mcm best je... tq ye kak yong...

p-na mama oja: gatel la kamu ni pina... :$

yaya said...

Ermmmm.... bis u ni amat menarik, bolehlah orang yang tak tau cam i ni menggunakan perkhidmatan bisnes u. Good luck dear. semoga bisnes maju!

precious innocent said...

yaya: hehe... ala, baru nak cube2 je... nak mjahit i x pandai.. tweak blog nie boleh la sikit2..

SOHO Mama said...

Memang cun header tu. Well done!

U design header je ke..? Kalau banner2 mcm MSK Gathering..atau mcm Sale Lil Caliph tu u buat jugak tak..?

precious innocent said...

soho mama: boleh je.. u name it... kasi measurement, all d nessesary info & insya allah settle... hehe