-CALLING ORG2 BELAH UTARA...-


nak mekap blog, tp x brp nak terror?
jgn takut, jgn segan... contact mama ya.. mama sedia mbantu...


****************************************

... xpecially org penang...

sat no, hangpa baca dulu email nie.. satgi mama xplain no...

Dear all,

Saya berserta kawan2 "otai rock" akan mengadakan sebuah konsert rock yg merupakan "tribute" yang mana ianya akan dibahagikan kepada dua sessi: "Tribute Untuk Sweet Charity" & "A Tribute To Classic Rock (Iron Maiden, Black Sabbath, Deep Purple, Europe dsb)". Pemuzik2 yg akan bergabung tenaga utk menjayakan konsert ini adalah himpunan bekas2 pemuzik dari kumpulan2 Mutiara, Wow, Crosstown, Wild Age serta pemuzik2 jemputan dari KL, Johor & Penang. Tujuan kami mengadakan konsert percuma ini adalah untuk berkongsi lagu2 kenangan lama kami yg mungkin merupakan lagu2 kenangan anda juga.

Tarikh : 13hb June 2009
Tempat : Pentas Terbuka Swiss Centre, Bandar Perda, Bukit Mertajam, Seberang Perai
(berdekatan bangunan TNB, di belakang Maybank Bandar Perda Bukit Mertajam)
Waktu : 9.00 malam

Di samping menghiburkan anda semua, kami berharap konsert ini akan dapat mengembalikan nostalgia zaman2 kegemilangan Rock...

Terima kasih.

-haider mutiara-

hehe... gempak x email nie? actually haider mutiara nie uncle mama... dia gitaris kumpulan mutiara.. x sure ade org yg kenal ke x, sbb depa mmg x lama dlm industi music nie.. tp lagu depa "mutiara" penah la masuk carta muzik2 dulu.. lalala...

(x sangka lak vid tu leh masuk youtube.. go go uncle!!)

kalau free time tu, leh la singgah kat venue tu ye... kasi support sama uncle mama...tocey...

if possible, tlg war2kan kat org lain ye....


btw, pls vote for me if u like my version of 'nursing wear idaman'

pollcode.com free polls
suka entry 'nursing wear' mama?
ya tidak
or, u can vote here


12 comments:

Zuhaini said...

wah.. bestnya ada uncle yg famous! haha :) mama emma gi tgk konsert tu tak..? :)

precious innocent said...

zuhaini: xde la famous mana pun, depa pun sempat buat 1 album je...
kami x balik penang kot... lalala...

lia said...

aku kebetulan kena paksa rela balik kedah kah3 tp xsampai kot ke konsert 2...

series weh... aku ni peminat tegar lagu2 rock zaman 2....

precious innocent said...

lia: ala.. kalau ko x p, ko habaq la kat pak menakan ko, kot2 depa peminat rock kapak.. lalala

Dakjaat™ said...

waaa! BESTNYER!!!! :( tak dapat pergi ...

precious innocent said...

dakjaat: xpe... tp kalau boleh, tlg hebahkan kat geng2 ya... tocey...

Precious said...

wuiii ... mama rock! Caya ler!

precious innocent said...

precious: eh,xde la rock sgt pun.. kekadang je layan rock kapak, lagu yg jiwang2 je.. lagu yg head banging tu still xleh masuk.. lalala...

sya said...

eh, suka lah kumpulan mutiara... dengan lagu mutiara tuh...

"puisi cinta, yang kian lama..
memancar indah serta bercahaya,
telah ku cuba tapi tak berdaya,
hendakku lupa teringat semula..
seraut wajah.."

uncle emma sure terharu nih.. ada peminat ingat lagi kat lagu dia.. hehehe (macam lah saya sorang je yang hapal lagu dia... :P)

precious innocent said...

sya: jgn ckp uncle emma, emma pun tharu sbb ada gak yg minat dia.. hehe... maknanya umur kita nie lebih kurang sama la kan? hehe...

sura penyanyi dia sedap kan?

p-na mama oja said...

oho..lagu tu ker? kirim salam kat uncle akak yer.. sure abe ise klu tau nie suka dia, dia mmg peminat tegar rasanya...

~saya pun minat rock kapak.. tp yg pasti umur kita x sama..kekekek

precious innocent said...

p-na mama oja: pina kenal ke group mutiara nie? akak mmg tau abe ise minat rock kapak, tp x sure kalau dia minat group mutiara nie...