-JUMPE KAMI D...-


nak mekap blog, tp x brp nak terror?
jgn takut, jgn segan... contact mama ya.. mama sedia mbantu...


****************************************


hehe... nasib baik ayahnye dah kasi green light masa mama tanya pasal open day nie.. boleh la lepas gian lepas tlepas msk gath hari tu...

perfect timing!!!

kalau ade sesapa yg tlepas gath msk tu, moh le kite bjumpe kat openday nie pulak... kebetulan mommy lyna pun jadi ajk utk event nie, so mama just update kehadiran kami kat dia.. senang, sbb mama pun dah kenal mommy lyna.. hehe...

huhu.. x sabar2 la pulak nak jumpe geng2 blogger yg lain.. lalala...

mama actually mmg dah lama nak terjah sarakids, ada sekali terjah sana.. tp dah tutup la pulak.. hehe.. ayahnye suruh call mintak depa bukak.. tp mama x sampai hati la pulak.. sbb time tu ujan lebat giler... so mama harap this time leh la usha brg2 kat situ, xpecially cd..


*update*
lupa nak tempek map smlm...

or u can refer to mommy lyna's posting utk direction ke sarakids...


nak jumpe kami?

atau nak jumpe mamat kecik nie??

hehe... ini la akibatnya kalau small bos djaga oleh big bos...

iskkk.. lambatnye nak hari ahad....


17 comments:

!Nt4N said...

anak ko pakai baju apa tu??baju pompuan ke??

Siti Fatimah said...

kalau i tak de apa2 kita jumpa disanaaaaaaa :)

Zuhaini said...

daku sangat jeles... :(

Jua Zulkef said...

baju apa tu emma?

precious innocent said...

intan: haha... baju pompuan la... ngeh ngeh..

siti fatimah: ala.. u x confirm lg ke?..
alamak, i lupa lak nak attach map..

zuhaini: xpe la... mayb next time k...

jua zulkef: dia pakai baju i...

farah@sarakids said...

mama emma... nnti dtg SK, first thing kena buat ialah: CARI MUMMY SARA/FARAH dulu ye.. nk kenal... hua hua hua

precious innocent said...

farah@sarakids: alamak.. segan la pulak nak tegur u... tp insya allah i akan introduce diri i..
:$

Hanz said...

Emma, jumpa u di sana, di sana, di sana.....

precious innocent said...

hanz: yeye.. jgn tkejut kalau i lain in-person ya...
:f

azzamoro said...

hi..i silent reader ur blog.. u pi eh.. teringin nak jumpe..:)

precious innocent said...

azzamoro: erkk :$... silent reader??? malunye...

i pun teringin nak jumpe u... (perasan i kejap ada org admit silent reader i.. haha)

Yan said...

err tak paham... ape jadi kat dia?? salah sarung baju ke?

precious innocent said...

yan: hehe.. dia pakai baju i.. lalala...

Farah said...

alalalla..mama emma jgnla kecik ati..saya lupe *pok kepala sendiri*

tgk ari tu mama emma sibok melayan peminat ehehe..saya pon silent reader blog ni..nak add link mama emma ni ek..

precious innocent said...

farah: hehe... i memain je... saje suke kasi statement hot gittew.. lalala... i mane ade peminat.. ur salah org kot..

kakyong said...

heheh, cute jer rayyan dgn baju mama... :)

precious innocent said...

kakyong: tu kene ayahnye la tu... :$