-SATISFIED CUSTOMER...-


nak mekap blog, tp x brp nak terror?
jgn takut, jgn segan... contact mama ya.. mama sedia mbantu...


****************************************

... i hope....



sorry ye mama hanz... x kasi byk option... tp mama betul2 harap yg header nie sesuai dgn jiwa blog mama hanz...

again.. thanx sbb sudi jd customer kami....

btw, congrate ya!!!


13 comments:

SOHO Mama said...

I dah tengok chatbox Hanz semalam, I cakp kat dia cantik header baru, sesuai dgn misi CD-ing, babywearing & breastfeeding dia.

So, next customer..I ker :P

Ummi Hanie said...

ohh..Hanie pun tego gak kak Hanz smlm pasal header baru nyer ..

rupe2nyer hasil keroje mama emma rupenyer..cntik cntikkk....

Noy said...

for me,i like it..mmg suit with the theme of the blog

Pinky Angel said...

Cantik!! rasa nak nangis tgk. hehehe

precious innocent said...

soho mama: hehe.. tambah2 lg owner blog tu cun.. btambah2 la header tu.. lalala...

hehe.. ada sorg lg depan u la yang.. sabaq ye..


ummi hanie: hehe.. masyehhhh


noy: nasib baik dia suka dgn header tu, sbb kat mata i mcm x blend dgn whole layout blog dia.. ngeh ngeh...

pinky angel: haha.. awat lak u nak nangis?? lawak la u nie...

Hanz said...

Emma...dah up pasal my chatterbox header yer..hanz x sempatlah nak buat entry, weekend kluar, hari ni pun tunggu petang baru buat entry terbaru 2-3 sekaligus!

Emma, macam tahu jer hanz suka colour purple, memang dia contra ngan layout takper sebab blakang dah orangey takkan nak buat header colour bright2 lagi yerk? kalau putih cam tak sesuai gak kan? memang nak colourful sebab CHAMELEON! He, he...

Thanks Emma! Ha, saper2 berhajat nak kasi cantik blog, saya syorkan Mama Emma, memang chanteq hasilnya nanti!

precious innocent said...

hanz: hehe.. nnt emma terjah ur entry...

ingatkan hanz suke colour oren sbb bground colour tu.. takut jugak x blend.. tp nasib baik u suke.. hehe...

kambenggurun said...

cantik nya header tu! jeles i.. haha :)

precious innocent said...

kambenggurun: cantik ek?? hehe.. masyeh... :)

ar.nie said...

Owh, u ker yg buat? Saya dah puji dah kat blog Hanz, cantek new header dier.

Patutlah cantek, mama Emma yg buat. :D

precious innocent said...

ar.nie: lawa ek?? masyeh... credit to ayah ryan... dia org yg sepatutnye dpt credit nie...
:D

kakyong said...

header tu memang cantik..
kalo hanz tukor warna theme blog ke ungu violet lilac.. kakyong rasa akan bertambah seri blog hanz tu... :)

precious innocent said...

kakyong: emma pun bg suggestion mcm tu, tp turn out dia mmg nak header yg contrast dgn bground...