-U WON'T FIND US...-


nak mekap blog, tp x brp nak terror?
jgn takut, jgn segan... contact mama ya.. mama sedia mbantu...


****************************************

... during d msk 1st gath!!!! arghhhh!!!!!

:small_boy_1.gif:


mama mmg dah xcited nak p dah... tp apekan daya, atas sbb2 ttentu, mama tpaksa tarik diri...

:th08:
maapkan kami....

nak2, mommy lyna ada buat entry reminder.. rasa mcm nak menitik je ayaq mata nie...

tp xpe la.. nak buat mcm mana kan??? tpkan, ujung bln nie, mummy farah dr sarakids ada buat mini open day.. wahaaa... mintak2 la yg tu mama leh join... leh usha brg2 kat situ... lalala

pssss... sapa yg xleh join msk gath nie, kita jumpa2an kat sarakids mini open day nak x??


btw, pls vote for me if u like my version of 'nursing wear idaman'

pollcode.com free polls
suka entry 'nursing wear' mama?
ya tidak
or, u can vote here


12 comments:

Jade said...

nk pegi sbnrnya tp hubby keja pulak :((

UmmiKhayra said...

Samala kita... saya pun nak pegi jugak.. tapi ada kenduri pakcik pulak sabtu.. then terus g cameron beramai-ramai. Huhuhuhuu Lenkali buat la lagi kan.. Hehehhe Mama emma nak g yang sarakids tu ke? bape hb ye? harap2 xder pape jugakla nanti... :)

precious innocent said...

jade: huhu.. xpe la... nak wat mcm mana kan?

ummi khayra: mommy lyna ckp next time buat nak rancang betul2... hehe... yg sarakids tu 28jun nie... aik, xkan xtau kot? bukan dekat ke dgn rumah?
:s

sya said...

ala kak emma, tak leh join ke?
tak dapatlah nak tengok akak yang cantik ni.. hehehe

tak pe lah, kalau ada lagi, boleh lah jumpa... :)

precious innocent said...

sya: nak buek camno.. frust nie... hehe.. next time aaaa...

izzah anak littlemama said...

aisey ryan tak leh dtg ke? nape..nape..nape? kan kita dah janji nak kuar dating 5 minit? :((

precious innocent said...

izzah anak littlemama: sorry la izzah, ade hal yg xleh dielakkan... kene balik kg... next time k...

jgn jeling mata kat hafiy tau.. ryan jeles!!

-ryan-

Zuhaini said...

oh.. hujung bulan..? macam x available je.. :( aduhai.. kenapa lah setiap weekend ada plan..? :(

Hanz said...

will miss u Mama Emma...I ni pun tengah tenggelam timbul ni...sakan demam+flu+batuk+sakit kepala...kalau larat akan menyusul.....

Ummi Salsabila said...

akak,kite pon last minute xdpt pi.frust gak.........:(

Liz said...

kak emma, nnt kita jumpa kat Sarakids! insya Allah saya pergi

precious innocent said...

zuhaini: biasa la.. kita dah penat bkerja on weekdays, so on weekends hari kita gedix2 bsama family.. :D

hanz: kesiannye kat u.... jgn bjangkit dgn hero2 u dah la...

ummi salsabila: lor.. x p jugak ke?? sabo2....

liz: akak pun harapppppppp sgt2 leh p kat sarakids tu...