-NURSING WEAR-


nak mekap blog, tp x brp nak terror?
jgn takut, jgn segan... contact mama ya.. mama sedia mbantu...


****************************************
hari tu tulih pasal nursing cover (nc), hari nie mama nak tulih lak pasal nursing wear...

mama smp la nie xdak lg proper nursing wear.. nursing wear yg selalu mama jumpe samada x menepati citarasa mama ataupun x lawo... huhu...

nak buat mcm mana.. walaupun mama sedar yg mama nie xde la secomel mana, tp mama nak gak hip time nenenkan ryan... tp byk nursing wear yg djual kat mesia nie, lebih support org2 muslimah... errr... maksud mama, lebih sesuai utk mereka yg btudung... huhu...

mama kalau leh, teringin sgt baju yg x nampak sgt mcm nursing wear... so, leh la melawakan diri (perasan!), tp tetap x melupakan niat murni mama... so, dsbbkan mama nie creative la jugak (bluekkk!!!), so mama ada few baju yg mama dok ulang2 pakai time outing...

kan best kalau ada jual kat shopping complex, senang nak try... tp yg mama jumpe, hanya jual online je...



solutionnye, baju2 nie la antara baju2 yg mama dok ulang2 pakai smp lusuh... huhu

mama prefer cutting kimono.. senang nak selak..

dlm dok cari2 tu, mama leh lak tjumpa nursing wear utk swimmer.. wah menarik tu!!!

stylo kan???

actually, entry nie utk meramaikan penyertaan kat blog mommy lyna... hehe... mama x harap mama menang.. tp saje nak kasi mommy lyna pening kepala baca byk2 entry.. hehe...

MSK-Chantek2

8 comments:

Dayah said...

salam mamaemma
at last,terkeluaq jugak entry utk contest nursing wear...

wah mmg stylo swimming nursing wear, masa bile nak nurse tu, dlm ayaq kah ? hehhe..

precious innocent said...

dayah: idea baru mari, tu yg cepat2 post tu.. takut disqualified.. hehe..

tatau la masa bila nak nurse tu.. kot2 time bsantai tepi pool tu.. hehe... tp mmg stylo la.. sbb baru 1st time tgk.. hehe... (i'm not buying it tho, dah lama x masuk pool nie... hubi x kasi.. lalala)

Zuhaini said...

akhirnya! saya duk tunggu bila mama emma nak masuk nursing wear ni.. :)

erm.. saya suka baju putih mama emma tu.. sweet.. :)

precious innocent said...

zuhaini: idea baru mari.. hehe.. payah tul ngarang kalau time xdak idea...

baju putih tu jarang pakai, sbb tebal sikit.. hehe...

Hanz said...

Fuh! Cantik baju pink yg emma pakai tu, kalaulah I selim-melim mcam u..

I suka jugak baju kaler purple yang kasih sayangku...comel jer..

All the best in this contest!

precious innocent said...

hanz: haha.. i nie bukan slim, more tu kering..:))

i pun suke purple kasihku sygku.. ada riben2 lg.. tp pikir2 balik, yg merah littlewhiz tu tsgt la hot!!! hehe...

(tp semua i x beli jugak.. lalala)

kakyong said...

kakyong suka yg maroon kaler tuh... purple tu pun ok.. almaklum daku ni saiz ala2 bonsai, so kalo bj kaler gelap sket baru nampak cam slim... :))

gud luck for you...

precious innocent said...

kakyong: merah tu hot sgt kan? hehe... emma mcm tsuka la pulak.. lalala...