-IT'S UR DAY-

syg,

hari ni btambah lg usia syg yg makin meningkat tu.. walaupun syg selalu kata yg syg muda.. tp sila la jgn perasannye.. ape2pun syg tu tua dr emma.. uhuk..

thn nie rasanya xde kot hadiah .... sbb buat masa nie, ini je yg mampu emma kasi.............


ingat lg mamat nie?



because you're the gift in my life, I give you my gift of love.


HAPPY BDAY SYG.... i luv u sooo much....

ps.. nnt emma ajar ryan ckp happy bday ayah k...


*edited*

12 comments:

Noy said...

:s ni yang buat nak nangis ni..:o

precious innocent said...

noy: alamak... ngape u nak nangis nie?? bday boy pun relaks je... tsentuh ke???
:?

DYLA said...

lomantik lor.... hadiah tak ternilai harganya.

precious innocent said...

dyla: hehe.. lomantik ek? umpan tu.. so dia x demand hadiah lain..
:s

dailyclickclicks said...

hi mamaemma, ive sketched a new bf symbol for you. hope ull like it . ;D

iEn said...

besday anak ke atau pun ayahnya? konpiuss uhuhu!!

kakyong said...

salam mamaEmma,
hepi besday utk larling mamaEmma.. :D

precious innocent said...

dailyclickclicks: hehe... b4 u komen kat i, i dah komen kat u dah..

ien: alamak.. lupa lak nak letak bday sapa.. bday ayahnye actually...

kakyong: hehe... larling besar.. larling kecik lambat lg...

Zuhaini said...

hepi besday Ryan!!! :) sweetnya entry ni...

precious innocent said...

zuhaini: bukan bday ryan la.. bday ayahnye ryan....

Ummi Hanie said...

thoughts r more valuable than gifts ..

anyway baru je komen emma td kat my blog , kebetulan plak Hanie ade hadiah TAG utk Emma ..wahaha ...sile amek di blog Hanie semule yer ..tq :D

precious innocent said...

ummi hanie: yes... ingatan tu lg penting dr hadiah.. tp kalau ada hadiah tu, tu 1 bonus la kan..

nnt emma langsaikan utang tag ya...