-MIX FEELING-

penat/letih
temp ryan teruk hari jumaat (080509).. almost 38.6C... akibatnya, mulut dia x lepas la dr nenen nie.. yg mengakibatkan mama xleh nak perah susu utk bekalan dia ... memandangkan cuti mama x byk, so mama amik la mc.. then balik rumah, kepala mama dah weng2... sbb tido x cukup melayan ryan... padan muka, tipu company lg.. ngeh ngeh...tp demam ryan kali nie mmg lain... xmo langsung nak berenggang dgn mama.. kalau x nampak mama, mula la melalak mcm kene dera... hadoi.. nasib baik anak sdiri.. kalau x... isk.. nauzubillah!!!

kebetulan tok daddynye nak balik ipoh, so lepas mintak izin dr ayahnye, mama pun kemas2 la brg.. tu pun kelam kabut jugak, sbb ryan clingy giler... penat!!!!!!!!!!!!!!!

tp rupanya, bad decision!!!!!!!!!!!! kat ipoh ryan xnak langsung kat org lain... smpkan nak mandi pun mama kene kasi ryan 'free show'.. hadoi ryan.. x kesian ke kat mama nie....

frust
suprisingly, mama jadi 2nd top commenter kat sini... hmmm... kalau kwn2 yg kenal peel mama, sure tau almost kat semua list cutie mama, mama selalu komen kat entry2 depa...
xpe la... xdak rezeki..

tp mood mmg spoil habis la....



16 comments:

Jade said...

bab kalah tu i pun x puas hati ni emma..

wah i pulak yg lebih :P

kakyong said...

salam mamaEmma

moga ryan cepat sihat... la ni merata2 org demam/sakit/selsema.. tak kira le ibu, anak or ayah...

mood weng...? heheh.. semoga cepat hilang weng tu... :D

selamat hari ibu.. jemput ke blog yer, ade hadiah ahri ibu
http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/makbonda-ku.html

UmmiKhayra said...

Salam Mama Emma
Mood Ryan samala macam Khayra. Huhuhuhu Khayra pun demam jugak and langsung tak nak dengan orang. Asyik nak berkepit and berdukung je. Pastu nak nenen je.

Moga Ryan cepat-cepat sembuh

intan mama ammar said...

Ryan cepat sembuh ye? Jgn cling2 kat mama tu. nanti rebeh...

zureen @ mama said...

Semoga Ryan cepat sembuh..

irvanqiesy said...

mama emma,sabar byk2 ek,anak2 mmg mcm ni kdang2 bile mood @ xsihat die mula la meragam...ryan moga cpat sembuh ye...

precious innocent said...

jade: huhu.. dah xdak rezeki ku....

kakyong: hadiah?? ye ye.. emma soka.. nnt emma terjah blog kakyong aaa

ummikhayra: demam tu dah kurang.. tp selsema sikit... hmmm...teruk ke khayra demam??

zureen @ mama: tq mama... :)

precious innocent said...

irvanqiesy: tq for d wishes... mmg bsabar, cuma letih je melayan kerenah dia tu... plus mood swing yg entah ape2 nie.. huhu

Zuhaini said...

sian ryan... sian mama dia..

oh saya pun x puas hati!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

precious innocent said...

zuhaini: huhu... sabo2.... kene terima dgn hati tbuka.. huhu

Hanz said...

Hugs to Ryan..moga cepat sembuh..

lia said...

errr mixed feeling ko 2 pon mcm aku jugak ker? psl ebm jugak ker? kekeke??? ha3...

susah hati seh lately ni ramai yg xsihat... last week doktor siap amik darah sbb riso amsyar denggi wpon xdemam... Alhmdlh xde tp ada jangkitan kuman lak... adei...

precious innocent said...

hanz: thanx babe!!!

lia: huhu.. lebih kurang gitu aaa... tido x cukup, badan letih.. apa lg.. effect kat susu aaaa...

pasal demam denggi tu pun aku ngeri gak, sbb masa p clinic jumaat tu, ambil amik mc, check la demam ryan... masa tu dia xdak selsema/batuk.. so doc ckp, kalau lepas 4hari, demam x kebah jugak.. kene amik darah pulak...

so, lain kali kalau anak2 kita nie demam, make sure la bserta batuk/selsema.. kalau x, takut suspek denggi je.. huhu..

fiza said...

Get well soon ryan. Musim demam lah emma skang ni.

Anakku masa demam aritu pon mcm tu gak, nak bergayut jer, sampai nak melecet dibuatnya.

precious innocent said...

fiza: tu la.. cuaca panas lain mcm kan? hubby ckp, djangka cuaca panas nie akan blanjutan smp bln posa.. huh.. dugaan sungguh!!!

b4 nie ryan penah gak demam mcm nie, tp xde lak clingy teruk mcm nie.. i suspect mayb sbb 1btg gigi nak tumbuh.. huhu

Anonymous said...

explained most people settle his or her's loans timely together with with out fines
A respected financial debt charity wants how many families looking towards individuals for help across online payday loan credit card bills to help you twice it. credit debt charity suggests approximately have used the actual short-run, increased appeal borrowing products the year of 2010. This good cause affirms four years in the past the number of customers with them was insignificant.
kredyty chwilówki nowa sól
kredyty bez bik
kredyty bez bik
pożyczki na dowód od 18 lat
podlinkowane źródło na ten temat

http://szybkapozyczka24.info.pl
http://kredytybezbiku.biz.pl
http://szybkapozyczkaonline.com.pl