-AGAIN...-

... mama kalah....

mama nie mmg xdak daya sorg pesiang/saingan yg sihat la... asal kalah je.. trus give up...

patutnya, kalau kalah, kita kene la cuba & trus cuba kan? tp xtau la ngape... kalau mama betul bharap pada sesuatu & kalah... mmg mama akan rasa frust yg amat sgt....

hari tu dah kalah sekali.. & kali nie kalah lg.... nie pun rasanya bakal kalah lg....

hmmm.. rasanya mama kene stop join memana contest la.. kalau tjoin pun, mama kene ingat by hard yg mama join tu just utk memeriahkan contest tu je...

isk isk... jgn la ryan ikut perangai mama nie....


20 comments:

Noy said...

jgn lah camtu..tu maybe belum rezeki u..try and try again..bukan bayar pun,kan.:D

yatie chomeyl said...

xpe mama...cuba lagi..byk lg conest2 lain...dun give up :D

precious innocent said...

noy: :(
xtau la i nie, sah2 weng... tp i mmg mcm nie.. kalau bharap & x achieve, mmg down... mencik tul.. i mean mencik dgn diri sdiri.. huhu

Zuhaini said...

la.. siannya.. jgn la gitu... sabar ya.. erm.. mama ryan.. x masuk ke mysuperkds nursing wear contest...? :) lagi satu, babyibu pun ada contest gak ni.. :)

precious innocent said...

yatie chomeyl: xtau la diri nie kuat ke x nak join contest yg lain tu..
:|

precious innocent said...

zuhaini: zu punye contest tu pun emma pasrah.. sbb memula ingat mmg leh menang...
ada niat nak try contest mysuperkids tu, tp idea x mari lg... babyibu pun ada contest? hmmm... kang kalah lg, frust lg...
:o

Rai said...

Adat pertandingan emma..tapi saya pun sama.. naik malas nak join pertandingan sebab tau selalunya tak menang..hihi..

precious innocent said...

rai: tu la.. mood nak compete nie dah makin kurang.. ong elek la... nak kene mandi bunga byk2 nih.. huhu

kakyong said...

salam mama emma,
jgn le sedey.. pasni kalo berniat nak join tu, just think for the sake of memeriahkan contest & bleh dpt kawan baru & lebih kenal kwn2 maya yg sedia ada... cheer up ok!
pada kakyong, kakyong tinggalkan komen di blog kenalan/kwn2 maya sbb kakyong nak kenal & mereleasekan 'batu besor' dlm kepala ni.. maklum lah 24/7 in the house jer.. takde la nak pk kot tuan blog ade nak buat contest top komentar or whatsoever related.. kalo ade idea nak join, then join lah, kalo tak rasa & takde feel nak join.. so tgk org lain & give support jer lah.. tgk kwn2 memang pun satu terapi utk diri daku...

precious innocent said...

kakyong: yg top commenter tu xde la emma pikir pun, tp sbb dah dtransform jadi contest, tu yg otak pikir nak menang... huhu...

abaikan mood emma nie.. nie mood org yg x betul hari nie...

kakyong said...

nanti ade lah rezeki tu.. mana tahu dpt durian runtuh ker.. selalunya yg tak diharap, dpt.. :)

precious innocent said...

kakyong: tu yg x best tu... bharap pd benda lain.. benda lain yg dpt... haha.... ngada2 lebih...
:s

lia said...

errr kita wat contest kita berdua jer nk? aku bg hadiah kat hang... hang bg hadiah kat aku...aci x? ha3...

hang nk naik bendera jopon kot nih?

precious innocent said...

lia: haha.. cantik gak idea ko tu.. sah2 kita bdua je yg menang.. kekeke..

xde maknanya red flag, aku dok subur nie.. ;;)

intan mama ammar said...

emma, jgn frust ek? i punkalah walaupun baru pertama kali masuk online contest.
Nanti i buat contest kat blog i pulak. nak masuk tak?

precious innocent said...

intan mama ammar: hehe... gelak gedix nie.. kalau konfem i menang, sure i masuk punye... kekeke

Dayah said...

Mamaemma,
don't easily give up..nanti mesti mama akan menang punya..tunggu je la saatnya...

precious innocent said...

dayah: tp... bilakan saat ittew?? :(

Hanz said...

Emma, x nak join contest nursing wear by Mommy Lyna tu ker? Tu kat MomsBloggersPlanet tu dapat beg yg latest tu?
Hanz ni emma, paling baik pernah menang contest pun hadiah tempat ke-3, itu zaman sekolah tu..hu, hu, kita masuk saja suka2 while buat at your level best, jangan tensen2 aarr....member ramai sini boleh kasi lifting to you. :>

precious innocent said...

hanz: contest mommy lyna tu, mmg ada perancangan, tp idea+mood x mari lg.. isk.. sempat ke lg ek?

hari nie dah ok dah... nie dok vote utk org lain.. ngeh ngeh...