- LAYOUT YG LAWA-


nak mekap blog, tp x brp nak terror?
jgn takut, jgn segan... contact mama ya.. mama sedia mbantu...


****************************************

mama rasa happy sgt sbb akhirnya 2nd customer mama satisfy dgn hasil kerja mama... walaupun ada byk amendment, tp mama paham.. ape yg mayb cantik kat mama kita, mungkin x cantik kat mata org lain...

yg buat mama tambah bangga, mama bjaya uploadkan layout nie tanpa widget2 tu hilang.. mmg baca bismillah bkoyan2 masa nak buat nie.. hehe.. mama pun dah siap2 pesan kat dia, suruh dia backup widget2 dia.. anyway, dia pun xtau yg mama kasi xtra service nie.. hehe..

to mama fiza, mama betul2 harap yg mama fiza selesa dgn layout baru nie.. kalau ade ape2 kekurangan masa sesi mekap2 tu, harap maap ye.. hehe...

errr.. nak tgk ke layout baru dia???


screenshot


ful view.. lalala

oh, rasanya mama nak kene clarify something here.. utk pengetahuan semua, utk tugasan header, mama serahkan kat ayahnye, sbb itu kepakaran dia... selain header, dia leh buat mcm2 related tu graphic designing.. banner ke, bunting ke, invitation card ke... so, kalau ada job tu, jgn la segan silu habaq kat mama ye...

part yg lain2 tu, mmg mama yg buat.. so harap maklum ye....


btw, pls vote for me if u like my version of 'nursing wear idaman'
pollcode.com free polls
suka entry 'nursing wear' mama?
ya tidak
or, u can vote here


28 comments:

Zuhaini said...

cantik la.. hang buat header je atau layout keseluruhannya..? hihihi.. cun la.. :)

zureen @ mama said...

Cantiklah..memang berbakat.

Noy said...

u just did the header ker?or the layout tu mmg prepared(downloadable) layout like my blog..nice..

Ummi Hanie said...

pandai maam emma ..

sy pun minat gak mekap2 blog ni tp xbrani lg nk wat srvis...ade le sorang tu tgh tunggu tp sy xsiap2 ;agik...huhuu syian dier kannn

emmm nk tanye , nape smiley dlm komen box sy masih xbrfungsi?pueh dah den ngejas sano sini,ponek dah ehh ... :f

Hanz said...

Shantekk! Teruskan...pasti ramai yang teruja......
Emma, ku x sabar lihat hasil untukku pula...hu!hu!

precious innocent said...

zuhaini: header tu kite amik kat sini, tp ada edit sikit sbb originalnye aminated.. bpeluh gak la.. bground tu emma construct sdiri pakai element scrapbook.. huhu.. + emma add image b4 post title...
:s

zureen @ mama: masyehhhh :D

noy: i edit free header tu, sbb fiza x bkenan header yg i dah buat dgn dia.. hehe.. & i x rasa u akan jumpe layout yg i buat tu kat tmp lain... hehe..

ummi hanie: emma nie pun saje je kasi service mekap blog nie, sbb emma suka tgk layout yg cun2.. lgpun rasanya xde la mahal mana pun charge emma kan? huhu..
emma x perasan lak emoticon kat comment box u tu.. kalau x mjd, kene cari lg coding lain.. sbb kekadang ade coding yg broken.. kene byk try & error...

hanz: hehe.. u punye sabaq ye... nnt dah siap i contact u via email, k?

irvanqiesy said...

wah...kagum2...mmg cute la air tgn mama emma ni...

hafizah hamid said...

emma...mmg cun la emma punya kerja..kak nor pun dah tertarik tgk..rasa mcm nak suruh emma buat utk kak nor jugak la...hehehe....

precious innocent said...

irvanqiesy: hehe..... tocey2.... :$

hafizah hamid: lalala... knor, mcm mana nak contact kknor ek? email ok? ada benda best nih..
:))

lia said...

lawa laaaa....

aku nyer transformer da siap ker? he3 aku xley masuk ym balik so aku roger hang dari email nnt.. nk kena balik kg g nih hu3..

precious innocent said...

lia: lor, mcm mana nie, info ko x complete la wei.. habaq mai aa betui2... ape2 hal kasi tau thru email aaa...

Jade said...

amboi..chantek sungguh layout itew.. jeles...jeles..

p/s : emma, hadiah u nnt ya.. i tgh busy mode ni... tp i takkan lupe :P

fiza said...

emma..memang puas hati sesangat :-)

jua said...

wooo wooo wooo woooooooooooooooo


mak jeles. rasa macam nak tukau layout baru je

hafizah hamid said...

email to nah2552@yahoo.com

precious innocent said...

jade: hehe.. lawa ek? awat nak jeles lak, u punya pun ok gak.. lalala... (hehe.. nak tukar layout lg ke?)

ps, hadiah i tu xpe.. take ur time... hehe


fiza: hehe... :f


jua: gatel la u nie.. bukan u baruu je tukar layout ke?? huhu.. nnt i nak try godek wp pulak la.. lalala

hafizah hamid: sat emma email.. usha jgn x usha aaa

achee_b165 said...

cun... header x come skali ngn layout ker?? awat boh pic??

achee_b165 said...

salah tulih laks.. maksud p-na header tu come skali ngan layout(templet background) ker?? awat x edit letak pic?

~akak paham ke soklan p-na? uhuhuh x paham abaikan je la..

precious innocent said...

achee_b165: akak paham soalan pina la..
akak just amik rangka layout tu, then akak construct lain.. pasal header tu, mcm yg akak xplain utk comment zuhaini tu.. customer akak xnak letak pic family dia.. lalala..

littlemama said...

wah..chanteek layoutnya..:0

precious innocent said...

littlemama: masey... blog org warna warni.. blog i putih suci.. ahaks!!!

Hot Mummy said...

cantikler emma, bagusler both of you pakar dlm bhgn ni...mmg leh buat biznes ni...

precious innocent said...

hot mummy: hehe.. biz kecik2 je...

SOHO Mama said...

Cute layout ni, well done! Wahh Hanz pun tgh buat layout baru eh :D
Ooops lupa lah I nak mintak u buatkan banner I..nanti I bagi measurements eh.

kakyong said...

wah... semakin rancak mama emma skrg ni... ;;)

precious innocent said...

soho mama: hehe.. hanz buat header je la... wokeh, nnt email kat i measurement tu k...

kakyong: alhamdulillah.. ada la sikit :f

atty's said...

CANTEK..SESGT

precious innocent said...

atty's: hehe.. tocey :s