-CAMNO EK?-


nak mekap blog, tp x brp nak terror?
jgn takut, jgn segan... contact mama ya.. mama sedia mbantu...


****************************************

td mama ada dpt call dr this lady.. mama penah email kat dia, kekunun nak masukkan ryan dlm tv commercial.. lama giler ah mama emailkan pic ryan kat dia... masa tu ryan nak masuk 9bln...

hehe... mama berangan anak mama jd model kecik, sbb anak mama kan cute!!! ngeh ngeh..

mama pun dpt la email dr dia td, sbb dia promise nak email semua particular ttg tv commercial.. alih2..... tv commercial nie utk iklan FM la pulakkkkkkkkkkkk....

hadoi!!!!!! nak p ke xnak ek???


ryan's 1st portfolio...






btw, pls vote for me if u like my version of 'nursing wear idaman'

pollcode.com free polls
suka entry 'nursing wear' mama?
ya tidak
or, u can vote here


16 comments:

Zuhaini said...

erm.. entah ye.. kalau nak try luck, boleh je pergi.. tapi kalau rasa meragukan, x payah.. haha :)

*wah.. ryan jadi model.. jeles alia.. haha :)

precious innocent said...

zuhaini: bukan pasal meragukan, sbb kite xyah kuarkan duit utk buat portfolio (unlike other agency), tp tang iklan utk formula milk tu... uwaaaa.. kang sure org kata akak depan lain blkg lain... lalala...

sya said...

hmm, serba salah juga kan.. takut kang kawan2 ingat support fm pulak kan...

tapi, kalau nak difikir peluang, bila lagi kan?
hmm, hmm.. ewah, macam tolong pikirkan pulak... :P

p-na mama oja said...

emm? klu nak try pe salahnya... mana tau ada rezeki ryan....peluang x selalu datang...

tp tu la kang rosak lak reputasi akak yg memperjuangkan BF selama ini..huhuhu

irvanqiesy said...

klu sy pon berbelah bahagi,yelah kite perjuangkan bfeed,tibe2 dpt peluang utk fm mmg konpius ni...huhuhu...bg sy cbe call dan terangkan,dan klu ade iklan lain maybe leh try,i'Allah rezeki xkemana...congrate ryan...ryan mmg cute

precious innocent said...

sya: mmg serba salah giler... tolak kang, xtau bila lg peluang mcm nie dtg lg... huhu...

p-na mama oja: hehe... tang reputasi akak tu yg akak poning tu... tp org kenal akak je (errkk! giler perahsan!!!), x kenal ryan.. lalala...

irvanqiesy: mmg kejap lg nak call balik lady tu, nak tanya ape yg perlu dibuat time casting nie.. tp ryan pun mmg x minum susu tepung nie.. kalau uht tu lain la... ngeh ngeh...

Jade said...

wah budak cute tu... jadik model kecik yer...
dilemma u ni teruk gak emma sbb mmg dh u perjuangkn BF tetiba buat commercial psl FM.. so mmg mulut-mulut hampeh ni sure akan berbunyi kalau nmpk ryan dlm iklan FM..

p/s : jelesnye tgk si comey tu dpt jd model..

precious innocent said...

jade: jgn salah paham beb.. baruuuuuuu nak p casting.. lum tentu dpt lg... ngeh ngeh....

yaya said...

PEGI JE....

Mommy Lyna said...

Ala kak, Wardina pun bf tp dia masuk iklan Anmum Esential. Relek je.

precious innocent said...

yaya: hehe... kasi la can kat i yg kemaruk nak glam nie.. haha...

mommy lyna: hehe.. yg wardina tu bukan utk susu preggy ke? hehe.. belasah je.. akak bukannye ape.. takut fid hentam akak.. lariiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Liz said...

kalau sy, sy x pegi sbb ryan belum umur 2 thn. wardina lain sbb budak yg berlakon dlm umur,umur dah lebih 2 thn. kononnya dia syorkan susu utk budak umur 3 thn ke atas.

sbb ni iklan FM kan. kita mati2 perjuangkan bf,skali anak masuk iklan FM.

by the way, DOB ryan sama dgn saya!

Diyanazman said...

cool!! tapi formula la pulak ek??
emma, i have been wanting nak hantar gambar anak buah I, girl 2 tahun untuk casting sebab dia comel sangat...

boleh tak emma kasik kita contact agen iklan tu??

precious innocent said...

liz: hehe... :s

diyanaman: i give d contact number kat my next entry k....

kakyong said...

mama emma,
g jer.. utk casting jer kan.. mana tahu ade plak nanti yg terminat kat ryan utk iklan lain.... :)

precious innocent said...

kakyong: ngeh ngeh...