- *UPDATE * FREEBIES FOR YOU-


*UPDATE*

rupanya, link download kat bawah cover magazine nie tak function.. my mistake...
tapi, awat takdak sapa pun yang inform? takdak yang berminat ke?
kalau takdak sambutan, taknak la buat freebies nie..


i'm thinking of giving freebies in a form of downloaded material ... ok tak?

Mama plan nak kasi freebies nie sebulan sekali..

buat permulaan, nie 1st freebies dari Mama...


7 comments:

Queen said...

bukan tak berminat..tak paham pe dia yang freebies nyer..ekekeke...aka malas tekan butang download tuh...sekarang den tekan yo...

Queen said...

lagi..lagi..janganlah putus asa meletakkan freebies.. den nak sebenar nyo..

precious innocent said...

queen: la, kan kat awal entry nie dah tulih freebies in downloaded material.. so mag oprah nie antaranya la... ape daaaa...

aisey, xkan mike sorg je wei?

yatie chomeyl said...

thanks 4 this freebies ;)

precious innocent said...

yatie chomeyl: thanx for ur respond too...

lin muhamad said...

kak,
link dr mediashare ke 4shared takde ke?huuh..sya ni takley bukakla klu rapidshare..

precious innocent said...

lin muhamad: xleh bukak ke? ruginye... ok xpe, nnt akak cuba buat option byk2 k...